szombat, május 10, 2008

már éppen azon

gondolkodtam, hogy írok Deszkásnak valami semmitmondó levelet, 2 sort csak, hogy mégis kontakt legyen. ezen agyaltam, mert tegnap este, ahogy a képeit nézegettem újra... hát... megmozdult bennem megint valami. no, a lényeg, hogy bekapcsoltam a telefonom ma délelőtt 11 körül, mikor megébredtem és jött tőle üzenet. hogy a hétvégén ráér és szívesen találkozna velem. :) mekkora jófej vagyok, hogy kibírtam és nem írtam neki egész héten??? mennyire kemény csaj vagyok??? ugye, hogy keresnek engem, ha én nem piszkálom őket??? itt az élő példa. :) ha nem kaparok a pasik után, egyből érdekes vagyok. miért kellett ehhez két év, hogy rájöjjek???
amúgy azt válaszoltam neki, hogy hétfőn érek rá leghamarabb, de akkor akár ő is feljöhet hozzám. aztán átgondoltam, lehet, hogy már a vasárnap is jó lesz. Barbicsek szerint a pálinkafeszt fos, szóval ha holnapra leszavazzák, akkor szabad az estém, kimegyek Deszkáshoz. :) mégiscsak jobb úgy, hogy nem kell korán kelni hétfőn. kellemesebb.

a mai nap egyébként azért "fontos", mert ma lenne az 5. házassági évfordulóm, ha nem válok el időközben. :) éppen ma, május 10-én, szombaton volt 5 éve az esküvőm. varázslat. az a durva, hogy gondolkodnom kellett, melyik évben is volt pontosan az esemény. már majdnem elővettem a gyűrűmet, amibe bele van gravírozva a dátum, hogy megtudjam, de aztán kisakkoztam máshogy.

az éjjel 76-ossal (R) álmodtam. egy kocsiban voltunk, az autó haladt, én az ölében ültem és szeretkeztünk. aztán már egy ágyban feküdtünk egymás mellett és mondta, hogy nincs barátnője, és hogy nagyon szeret engem. ennek örömére fel is akartam hívni, de ki van kapcsolva. szerintem külföldön van. remélem minden rendben van vele.

1 megjegyzés: