vasárnap, május 18, 2008

mindjárt indulnom kell

Nyúl és Csírabácsi lakjába, kerti partira. remélem, az idő megkegyelmez nekünk. :)

a tegnap este/éjszaka jól sikerült. Bétáék kellőképpen berúgva érkeztek. marták egymást egész este. jól szórakoztam rajtuk. 2 üveg bort még azért betoltunk. :)
Repülős fél9-kor érkezett. nagyon örültem neki. :) Bétáék kb. fél 11-ig maradtak. ahogy becsuktam mögöttük az ajtót, egyből egymásnak estünk. mint akik nem találkoztak hónapok óta. nagyon hamar a hálóban kötöttünk ki. ott nagyon sok fincsiség történt. mindkettőnknek volt olyan dolog, amit még soha, senki mással... ez tetszett. :)
aztán kijöttünk a nappaliba, hiszen filmnézés volt a terv. a Ponyvaregényre szavaztunk. nézni kezdtük. kicsit nehéz volt, mert sokszor inkább összegabalyodtunk, mint nézzük. végül megállítottuk és bementünk aludni. fél 2 körül... Repülős tényleg aludni készült, aztán mégsem az lett belőle. :) nem tudom mikor aludtunk el, de szokásosan összebújva, kéz a kézben történt.
reggel én korán megébredtem. harcoltam a macskával, hogy hagyja békén Repülőst, hogy tudjon aludni. aztán 9 körül ki is jöttem. kávét csináltam és neteztem kicsit. Ő 10-kor kelt fel. kapott kávét, evett hozzá muffint.
a MotoGP futamig még volt egy kis idő, úgyhogy ismét a hálóba mentünk. ez valami őrület... ilyen gyorsan regenerálódó, potens pasit... ahhh... :) fincsi. :)
a 2. kör közepén keveredtünk elő. ez nem Talma versenye volt sajnos. lehetett volna, de a végén az élről csúszott ki. :( kár érte. :(
amikor a futamnak vége lett, hosszan búcsúzkodtunk, majd elindult haza.

még mindig nem mond semmit. semmit, de semmit. ez azért kicsit fura és bizonytalanná tesz. pedig, azt hiszem, én már nyitott vagyok. én már úgy gondolom, hogy szeretnék Vele... valamit... valami komolyat. valami normálisat. de így, hogy nem mond semmit... tudom-tudom... 1 hete ismerjük egymást... és tudom, ne legyek türelmetlen... igyekszem. :) én azért csöpögtetem neki a jóságot... ma, mikor már indulóban volt, azt találtam mondani: "már most hiányzol..." próbálom visszafogni magam és nem küldeni neki ilyeneket az arcába. nehogy befalcoljon.
ami jó jel, hogy a társkeresőre múlt hét szerda óta be se lépett, valamint újraolvastam a levelét, amit anno először küldött és abban ez áll: "Már elég hosszú idő óta vagyok egyedül, úgyhogy ha úgy alakulnak a dolgok, nyitott vagyok akár komoly kapcsolatra is." ... hát... egyelőre ebbe tudok kapaszkodni, semmi másba. hogy esetleg el tud engem képzelni erre a komoly kapcsolatra... idővel... előbb-utóbb... egyszercsak... valamikor... vagymi. :)

holnap egyébként újfent találkozunk. meg szeretném mutatni neki a Thomán István utcánál a panorámát. amit anno csak 76-osnak mutattam meg. úgyhogy oda felmegyünk munka után. aztán meg jövünk hozzám. ügyesen meggyőztem, hogy aludjon itt. nem érdekel, hogy korán kell kelnem ahhoz, hogy kávét kapjon, meg útnak indítsam. legyen itt. szeretném. és hát sokáig nem kellett csavargatni a kezét, hogy rábólintson. :)

úristen, annyit szexelünk. és olyan jókat. persze, nekem még mindig nem sikerült... :( pedig olyan édes, mindig kérdezi: "mit tehetek még érted???" szóval nem egy önző pöcs. sőt. nyilván frusztrálja, hogy még nem volt rá képes, de nem benne van a hiba. még mindig nem tudtam rendesen elengedni magam. meg hát ez a folyamatos igénybevétel??? hát nem is csoda... én még ilyen rövid idő alatt ennyiszer soha... már 8 meneten vagyunk túl és kedden este kezdtük... jujjjj... :)

na, most megyek. nem szeretnék késni. és még piát is kell vennem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése