csütörtök, május 01, 2008

hinnye

már megint micsoda éjszakán vagyok túl... aztakurvateremtésit... jujjjjjjjjjjjjjjj :)
fél 9-kor taliztam Deszkással a hévnél. felmentünk hozzá. egyből rárepültem a meccsre. :) ő bort nyitott. rakétát csinált. ittunk. füstöltünk. jól beálltam. szeretkezni kezdtünk. ahhh... nagyon klassz volt. ez valami őrület... nem tudom elmondani... áh... képtelenség... be kellett fognia a számat, úgy üvöltöttem. nem mentem el (egyszer sem az éjszaka folyamán), de nagyon jó volt. és tehetséges. és... jujjjjj... :)
aztán full készen pizzát rendelt. ja, nem, ezt még szex előtt. na, mindegy, mikor végeztünk, kb. akkor jött a futár. igen ám, de elment az áram. :) még jó, hogy égett gyertya, nem őrültünk meg a vaksötétben. vittem neki zenét, Herculest, erre milyen pizzát rendel? Herkules nevűt... de csak azért mert az finom, eszébe se jutott a zene. persze nem tudtuk hallgatni, mert nem volt áram. na, mindegy. nagynehezen a futár fel tudott jönni, kifizette neki a pénzt. az egész házban nem volt áram, a folyosó is sötét volt, minden. röhögtem, hogy ilyen csak velünk történik... :)
enni kezdtünk. dumálgattunk. a fű megoldotta a nyelvét. érdekes volt.
aztán lefeküdtünk aludni. ő még eltolt egy spanglit. én már majdnem bealudtam. aztán felébresztett. ;) újabb szex. kész voltam. valami döbbenet. még mindig nem térek magamhoz. aztán elaludtunk valahogy. 5 körül ébredtünk, akkor még bedobtam egy mikrofonozást, Deszkás nagy örömére. :) reggel 6-kor el akart indulni. na, ebből nem lett semmi. felkeltünk, készülődött, közben újabb cigit csinált. én is beleszippantottam. persze kész lettem megint. táncoltam, énekeltem, incselkedtem vele, míg ő pakolászni próbált.
végül elindultunk. 7 után. az ajtón kilépve jutott eszébe, hogy nem teregette ki a ruhákat és még a mosógépben vannak. vissza. teregetés. én már csak röhögtem. :) újra elindulás fél 8 körül. hévhez hogy jutottunk ki??? gőzöm sincs. próbáltam a héven inzultálni, de ő ezt nem szereti. mert szerinte az tömegközlekedésre nem való. aztán csak beszélt hozzám, míg utaztunk. a villamoson két puszival váltunk el. mondtam neki, nem járunk, úgyhogy semmi szájracsók meg ilyenek.
hazaértem. küldtem a mérnöktanárnak egy sms-t, hogy ne várjon ma a Ligetben, mert nem megyek. egyből felhívott, hogy mi van. mondom most értem haza "buliból", nagyon kész vagyok. ennyiben maradtunk.
lefeküdtem aludni. dél körül ébredtem meg. nemrég keltem fel. lassan indulnom kell a Harmat Beachre bulizni. full széjjel vagyok hullva... megittam egy vödör kávét.
ja, reggel, ahogy leszálltam a villamosról, bedugtam a fülembe a zenét. gondoltam megkeresem a Herculest és azt hallgatom, de olyan bonyolult lett volna, inkább a rádiót kapcsoltam be. valami szám ment, már csak kevés volt hátra, erre mi a következő??? Hercules: Blind... háhhhh... táncoltam hazáig... majdnem felhívtam Deszkást, hogy figyeljen már... micsoda véletlen, de aztán mégsem. :)
jogászfiú egyébként hívott még tegnap, hogy mégsem kell bennmaradnia, szóval találkozhatnánk. és meg mondtam, hogy csináltam programot, de vasárnap összefuthatunk...
szerintem egyébként jó cserét csináltam. fantasztikus éjszakám volt. :)
kérdeztem Deszkást, hogy tényleg tetszenek neki a pufi lányok, vagy csak úgy írta anno? mondta, hogy tetszenek neki, bár még nem volt ilyen csajjal, de hogy azt gondolja, ez nem volt érezhető az éjjel. hát nem, tényleg nem...
reggel volt egy jó 10 perc, mikor megálltam a tükör előtt és néztem magam és lelkendeztem, hogy milyen szép vagyok. és tényleg. jó smink, haj, minden... áh... varázslat. :)
egyébként tegnap vadmacskásra sminkeltem magam. mondtam Deszkásnak, hogy most ezt dobta a gép. múltkor szende szűzlányt, most vadmacskát.tetszett neki a váltás. :)
ja, és az ágy végénél, ahol szexeltünk, kurvanagy tükör van... hát az valami isteni volt. nézni magunkat közben... áhhhh... teljesen bepörgetett... meg őt is. csak a harmadik "eseménynél" jöttem rá, hogy miért fektetett úgy az ágyra, ahogy. hogy lásson mindent jól. na, aztán már én is helyezkedtem és moziztam. :)
jujjjjjjjj... kibaszott jó volt minden... picsába... túl jó... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése