kedd, május 13, 2008

meghallom a hangját

Deszkásnak és kivagyok... picsába... felhívott az előbb, hogy azért nem jelentkezett, mert nem volt nála a telefonja egész hétvégén és sehogy sem tudott elérni. mondjuk emailt írhatott volna, meg ez akár kamu is lehetett volna, mindegy. a reakcióm ez volt: "hát... így jártál..." :)
az a baj, hogy megmocorogtat bennem valamit. nem tudom mit. túl jó estét töltöttünk együtt ahhoz, hogy hamar túllépjek rajta.
persze én most Repülősre koncentrálok, ez nem kérdés, hiszen vele több esélyem van egy normális kapcsolatra... de azért bassza a csőröm  Deszkás is... :(
tudom, hogy baromság, de az, hogy lehet vele spanglizni, meg borozni... ez persze tökre apróságnak tűnik, de... nem tudom... jajjjjjjjjjjj... csinálom magamnak a bonyodalmat... :(
ah... mindegy. próbálok lecsillapodni. meg Repülőst rászoktatni a fűre. :) egyszer már szívott Amszterdamban, úgy 3 éve, azt mondta először és utoljára. szerintem megpróbálom meggyőzni, hogy fincsiség az is, nemcsak a sör. :)
az a durva, hogy Tigrist, PASO-t, meg mindenféle reggea, ska zenét hallgat és nem szív... erre rá is kérdeztem szombat éjjel... hogy ez mennyire fura a számomra... de hát létezik. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése