hétfő, május 05, 2008

hurrá

lemondta a mai randiarc. belázasodott. de korrekt volt, 5 percen keresztül szabadkozott és magyarázkodott emiatt, telefonon. sebaj. legalább nem kell ma rohannom sehová, esetleg a háztartásra is lesz időm végre. meg persze magamra.
mondjuk, nem tudom, mikor lesz majd megint szabad estém, mire felgyógyul, hogy tudjunk találkozni, de az meg legyen az ő baja. :)
Deszkásssssssssss.... nem, nem vagyok szerelmes... csak kielégülésre vágyom... általa... most... és mindörökké... ennyi. :)
amúgy elgondolkodtam, hogy pont olyan pasit keresek, mint ő. pontosan olyat. pont arra vágyom, amit ő tud nyújtani.
tetszik, hogy alapjáraton egyszerű gondolkodású, egyszerű lelkületű ember. de mégsem sötét. ambíciózus, törekvő, jég hátán is megélő típus. nem egy beképzelt alak, nem sznob, nem veri magát semmire. ez is jó. lehet vele őrült éjszakákat csinálni, nyitott az új dolgokra (pl. zene, borok). van humorérzéke, bár az én stílusom és pörgésem még talán szoknia kell. jóképű, rendezett körülmények között él, jó az ízlése (bár csüt. reggel levetettem vele egy pulcsit, mert rémesen állt rajta. de megköszönte a jótanácsot végül.), gondoskodó, figyelmes, talán még romantikus is egy kicsit...
no, mindegy. hiába sorolom az erényeit, ha esze ágában sincs velem bármilyen távon gondolkodni. azért persze az elbeszélgetést nem hagyom ki. lehet, hogy még korai??? nem tudom. de szeretném kifaggatni, hogy milyen nagy csalódás érte és mikor, amitől most nem képes normális kapcsolatra. hogy mi a baja ezzel a dologgal. és hogy meddig tervezi ezt így csinálni? mert ha semmi esély a változásra, akkor én lassan, de biztosan lekoccolok mellőle. lehet, hogy életem legjobb szexpartnerét, meg mindenféle partnerét veszítem el (és bennem ő is ugyanezt veszítheti el...), de lépnem kell. így nem megy előre az életem. hogy csak összejárunk szexelni.
persze, gondolkodtam azon, hogy amíg jó, addig csinálom. meg hogy amíg nem jön más, jobb, addig csinálom. de annak úgyis az lesz a vége, hogy én fogok sérülni. ha nem nyit irányomban egyáltalán, akkor én abba úgyis beledöglök hamarosan lelkileg. mint ahogy volt is már ilyenre példa. és az meg nem hiányzik megint. nagyon nem. :(
egy idő után úgy sem tudom úgy kezelni, hogy csak szexpartner. mint ahogy már most is nehezemre esik csak úgy gondolni rá. ez idővel egyre rosszabb és rosszabb lesz. főleg, ha látom, hogy nála semmi nem változik. hogy neki ugyanúgy csak egy lyuk maradok... na, ezt tán nem várnám meg megint. akkor inkább tipli. de előbb felmérem a terepet, hogy mire van lehetőség. mert ha mégis nyitottá vált az elmúlt egy hétben valamitől... talán pont ettől az éjszakától... akkor megpróbálok taktikázni, kivárni, ügyeskedni. elérhetetlen lenni, nem ugrani első szóra, nem én fogom keresgetni, stb. ez a terv. ez egy jó terv. szerintem.
ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése