csütörtök, május 15, 2008

nem tűz jegyű

Repülős. rájöttem már, hogy ez a baj. ezért nincs semmi a részemről. mert ilyen. vízöntő. ráadásul egyre inkább kezdem felfedezni benne az exférjem vonásait, aki szintén vízöntő. és ugyanabba a folyóba meg nem lépnék mégegyszer...
nekem tűz jegyű pasi kell. kos, oroszlán vagy nyilas. kos: Fotós. oroszlán: Kéményseprő, 76-os, TZ, GYP. nyilas: TG. egyértelmű. ők azok, akik elsőre meg tudtak fogni. akik magával ragadóak, szellemben, humorban, szexualitásban. Deszkást azért írnám még be ebbe a sorba, mert bár mérleg, mégis legalább sárkány jegyű, szóval az is hozzám hasonlatos.
Repülős viszont nem illik ebbe a sorba. és akárhogy is gondolkodom, nem hiszem, hogy megérné a nyarat elbohóckodni vele. vagy nem tudom. persze, 1 hete ismerem. de a fent felsorolt emberek 1 órányi ismeretség után kihozták belőlem a lángolást, ez az ember meg még egy hét után sem... akkor???? van arra bármi esély, hogy ez változzon??? szerintem semmi. lángolás nélkül meg nincs semmi értelme...
az kevés nekem sajnos, hogy intelligens, hogy udvarias, hogy egyezik a zenei ízlésünk, filmbeli ízlésünk, hogy egy cukifiú. kevés. nekem az uncsi. ugye? mi van már megint??? akinek én kellek (már ha kellek neki egyáltalán és nemcsak a kimaradt éjszakákat akarja pótolni), az nekem nem kell. ha leszarna, biztos megdöglenék érte. persze, nem hiszem, mert olyan mély nyomot nem hagyott bennem. se az első találkozáskor, se azóta.
keveset beszél, nincsenek egetverő poénjai... uncsi. nem tehetek róla, ez engem nem elégít ki. ennyi. persze, innen még javíthat... de sok esélyt nem látok rá sajnos. :( kár érte. pedig még a Flash együttest is ismeri. legalább is hallott róla. szóval ritka madár az életemben. de ezen kívül mást nem nagyon tud felmutatni nekem. olyat, amitől hátast dobnék.
mesélt tegnap egy viccet. hát, inkább aranyos volt, mint vicces. de láttam, hogy neki nagyon tetszik a poén. nekem meg csak a "szánalmas" jelző villogott az agyamban.
velem lenne a baj??? túl nagyok az igényeim??? hülye elvárásaim vannak???
lehet, jobb egyedül... olyat úgyse találok, aki minden téren megfelelne. de ha találok is, annak meg én nem kellek.
hát szép...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése