csütörtök, május 29, 2008

hallani akartam

a hangját. hát felhívtam ma délben Repülőst. nem bírtam tovább, hogy csak sms-ben érintkezzünk. úrjézus... mi lesz velem a 2 hét alatt??? a gatyámat telefonra fogom költeni??? pfff... áh... azt nem lehet... meg nem zaklathatom örökké...
így is... ma is... szerintem tök hülyét csináltam belőle. meg magamból. éppen ebédszünet volt, ott ültek körülötte a kollégái és vihogtak. lehet, hogy pofákat vágott közben, hogy "jujjj... minek hív ez a csaj..." vagy nem tudom. és azon röhögtek. áh... tök szar volt. persze jó volt vele beszélni, de azért legközelebb többször átgondolom, hogy felhívjam-e vagy sem.
ha minden igaz, akkor holnap bejön a munkahelyemre. de jó lesz... :) már várom. :)
a szokásostól eltérő mértékben kell holnap csinosnak, szépnek, kívánatosnak lennem. hogy mély nyomot hagyhassak benne... hogy tudja, ki vár rá... hogy el ne felejtse a 2 hét alatt. :)
whááááá... ma jön 76-os. megígértem, hogy főzök neki, szóval főzök neki. pedig hulla vagyok. reggel meg 5-kor kelek, mert 6-ra megyek körmöt csináltatni... délután Repülős... majd este anyuék. ott majd dögölhetek legalább. Tesóm nem jön, úgyhogy nyugtom lesz. ha jó idő lesz, akkor napozok egy csomót. kezdem unni, hogy ilyen fehér vagyok. meg mondtam Repülősnek is, hogy ő már milyen jó barna (könnyű annak, aki a Margitszigeten fetreng állandóan), mire hazajön, majd én is az leszek, belehúzok. :) ha kapok fizut, veszek végre szolibérletet. nem mehet ez így tovább. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése