vasárnap, május 25, 2008

lightos buli sikeredett

tegnap estére. már addig, amíg többen voltunk.
Vikiék 7-kor érkeztek. hozták az akváriumot nekem. HUNCUTOK!!! BEHUGYOZTOK!!!! olyan akváriumom lesz, mint a Világon senki másnak!!! majd teszek fel képeket, ha kész lesz, és végre halak is lesznek benne. :)
Gyuszi rakosgatta össze, mi meg ültünk a kanapén Vikivel és tátott szájjal néztük, mi készül. egyszercsak Gyuszi megszólal: "Jó, ér levegőt venni..." :D jó, hogy szólt. tényleg majdnem elfelejtettük. :D
aztán pici ivás, beszélgetés, majd 9-kor le is léptek. én meg elővettem a pipát, a Deszkástól szerzett zöldséggel jól megtömtem és szippantottam belőle hármat. beraktam a Befordulós cd-t és pörrentem egyet. :) jó volt. sokminden átfutott az agyamon közben. szokás szerint.
leginkább persze Repülős. hogy hiányzik. és hogy szeretem. asszem. :) najó. bírom a fejét. tegnap már ilyet mondott telefonban: "...megint HISZTIPÓK volt bent..." jaaaaajjjj... nagyon nevettem... hogy már eltanult ilyeneket tőlem. :) a tegnap estét lemondta végül. kicsit csalódott voltam, de nem éreztettem vele. miután letettük a telefont, elolvasgattam az sms-eket, amiket küldött. és az jót tett. :)
az éjszakai pörrenés után megnéztem még az Átok c. filmet. jól beparáztatott. jó nagy faszságokat sikerült álmodnom tőle.
délelőtt már várt az sms, mire felkeltem, hogy milyen volt a buli stb. aztán később kérdezte, hogy mit csinálok kedden. én meg visszaírtam, hogy 76-ossal találkozom, szóval az a nap off. szokja csak, hogy nemcsak ő van a világon. ez most nem bünti, hanem egy kis megvonás. kibaszott szar lesz az biztos. meg fogok veszni szerdáig. de ki kell bírnom. meg neki is. küldjön csak vágyakozó sms-eket. meg ilyesmit. rámfér. :) különben is, örülök, ha Vérnénnye szerdáig elcuccol... :)
ma déltől egyébként dvd-zek. először a Leon a profi rendezői változtatát néztem meg, aztán a Pillangó hatás 2-t (az egy fos), most a Liliomfit nézem. végre megszereztem. imádom ezt a filmet. Darvas Iván zseniális. meg az egész. varázslat... :)
holnap munka. ráadásul egy fostenger tréninggel kezdek. hogy mennyire útálom én ezt már. mármint ezt a melóhelyet. ezt a szarlapátolást. rühellem. nézni kellene valami mást. asszem felhívom Karikapitányt, mit tud nekem ajánlani, jó pénzért. másfél hónapja még volt valami ajánlata. hátha most is van valami... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése