péntek, május 16, 2008

itt vágtam el

magam Repülősnél. szerintem.
ugyanis addig nyüszögtem, hogy megírtam neki, kár a ma estéért, mert szívesen lettem volna vele, de megpróbálom holnapig kibírni. mindezt persze viccesen.
erre jön a válasz, hogy ha kibírom, akkor majd holnap bepótoljuk a mait. de ma muszáj találkoznia valakivel, de elfelejtette, mert beszűkültek a gondolatai. (nyilván itt a szexre célzott. hogy csak arra gondol.)
erre én: hogy nem feltétlenül a szex hiányzik. mivel nekem még nem szűkült be a gondolkodásom. és egy :) a végére persze.
na, itt már válasz nem jött.
csodálkoznék, ha ezek után még keresne.
jaj, de fasza. megint én baszok el valamit. nyilván tudatalatt mocorog bennem a dolog. mivel nem vagyok annyira oda meg vissza, ezért simán leoltom... (ha meg megőrülök valakiért, akkor meg a könyizéssel riasztom el)
szóval engem mutogatni kellene a www.szanalmas.hu oldalon... minimum...
no, sebaj. innen szép nyerni... komolyan... nem való nekem a társas élet... rá kell, hogy jöjjek... de tényleg. csak egyet tudok érteni Kéményseprővel, aki ugyanezt gondolja.
faszomnak se hiányzik az agyalás állandóan. amikor akarok, dugok, aztán mehet isten hírével. és nem kell magam kattogtatni semmin. azon se, hogy most akar-e többet, vagy csak dugást. azon se, hogy miért nem hív. semmin se. halálosan kényelmes szinglinek lenni, az a nagy büdös helyzet.
ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése