hétfő, május 12, 2008

elég jól sikerült

a szombati ZP-s este.
Béta és pasija, Andi meg Zsaki 7 körül érkeztek meg. rögtön boros üveg, pezsgő nyitás. sikerült elég kellemesen berúgnom. persze a többiek se panaszkodtak. :) 8-kor végre elindultunk ZP-be. vihogás, hangoskodás a villamoson... jajj... :)
a ZP-ben még kértem egy vodkanarancsot, bár akkor már eléggé feszített a kaja, amit még délután ettem, de nem igazán ment le. a koncertet viszonylag előlről néztük, én az egyharmadánál kijöttem onnan. először csak oldalt akartam hányni, aztán elmentem a wc-khez. persze nem jutottam be. aztán egy bokorba sikerült némi nyálat kifojatni magamból.
kicsit jobb lett. a toronynál néztem tovább a koncertet, amikor jött Repülős (kedden msn-eztem vele) üzenete, hogy ő is ott van, és a koncert után igyunk valamit. válaszoltam neki, hogy ott vagyok a toronynál. aztán ő is feltűnt. jujjj... életben még helyesebb, mint a képeken. :)
beszélgetni kezdtünk. elfogyott a söre, ezért elindult mégegyért. én meg újfent a wc-hez. hogy most aztán már tényleg bejutok. sikerült. hánytam. megkönnyebültem. halleluja. sokkal jobban lettem. persze a spicc nem múlt el, továbbra is locsogtam-fecsegtem. :)
a koncert után leültünk dumálni. 1 óra múlva megfogta a kezem, majd megcsókolt... :) istenem... úgy éreztem magam, mint egy tini... smárolok a ZP-ben... erre még soha nem volt példa... :) ráadásul egy jó pasival... aki nagyon kellemes társaság volt. nem bírtam magammal. :) mondjuk, én már akkor a szájára tapadtam volna, szívem szerint, mikor leültünk beszélgetni. nagyon bejött a srác. meg hát az alkohol is dolgozott. meg a zene is olyan volt. na, mindegy. egyszer csak összejött. :) miután már eléggé fáztunk mindketten, elindultunk. először valami kocsmába akartunk menni, aztán kitaláltam (riheeeee), hogy nálam is van pia, meg meleg... szóval oda is mehetünk. azzal a feltétellel, ha Repülős tud normálisan viselkedni. (tehát nem teper le). szavát adta. :) feljöttünk hozzám. hajnali 2-ig beszélgettünk, zenét hallgattunk, csókolóztunk...
aztán aludni tértünk. akkor még következett fél-egyórányi simogatás, csók, küzdés (hogy több ne történjen), majd végre elaludtunk.
6 után ébredtünk fel. csók, ölelkezés, ő elaludt még, én már nem. 8 körül ébredés, aztán... nos... mikrofonozás... kétszer is... nem akartam dugni vele, de láttam, hogy nagyon szenved... megkönyörültem rajta. :) tudom-tudom... mindegy. ha többet nem látom, az se érdekel... (de ez persze úgysem így lesz :D mert biztos, hogy fogom még látni!!!)
11-ig hevertünk az ágyban, majd felkeltünk. ő letusolt. én kávét csináltam neki. beszélgettünk még, majd 12 után hazament.
én a cirka 3 órányi alvástól baromi fáradt voltam, sikerült úgy elaludnom, hogy a meccsnek az elejét nem is láttam, bár nem maradtam le semmiről. a lényeget láttam, hogy a Manchester United Angol Bajnok lett... :) ez nem is volt kérdés persze... :)
a meccs után jött az üzenet Repülőstől, hogy milyen volt, nyertünk-e. válaszoltam neki, hogy igen, meg hogy meg is hatódtam ettől. és sikerült megállnom, hogy ne írjak semmi mást, olyasmit, hogy várom már a szerdát (akkor találkozunk újra, moziba megyünk). egy hős vagyok. :)
aztán este még msn-en beszéltünk egy kicsit. az is jó volt.
én még tévéztem éjfélig kb. aztán lefeküdtem aludni. ma délben keltem fel. lementem cigiért. hazajöttem, majd a Greaset néztem. közben jött sms Repülőstől: "Valahogy folyton elkalandoznak a gondolataim a munkánál sokkal izgalmasabb témák felé... ;) Nem is értem... ;)" jujjjjjjjjjjjj... ez valami hihetetlen... kb. 76-os volt az utolsó, aki önmagától kedves sms-t írt a találkozásunk után. ennek másfél éve... se előtte, se utána senki...
najó, TG is baromira várta a második találkozást és küldött helyes sms-eket, de utólag, ismerve a körülményeket... nos... mindegy... :( jó, persze, 76-os sem volt egészen szabad abban az időszakban... ah... mindegy is. szóra sem érdemesek már ezek a sztorik... :)
szóval üzenet jött, én meg higgadt választ küldtem: "Nahát. Tényleg fura. ;) Azért figyelj oda, el ne rontsd a repcsiket. :)" ja, merthogy azért Repülős, mert repülőgépszerelő... végre egy "jómunkásember". akihez társul értelem is. és még Tigris rajongó is. :) kell ennél több??? :D tavaly kint volt ő is, egyedül a nagySKAlandon. sajnos pont nem azon a napon, amikor én... lehet, hogy már azóta... jujjj... nem is mondok semmit. ;)
naszóval szerdán moziba megyünk. megnézzük a Művészben az Őfelsége pincére voltam c. filmet. elkottyantottam, hogy ez a tervem (egyedül akartam megnézni), megkérdezte, hogy csatlakozhat-e. nanáhogy! :)
nos, ez a tényálladék. elvileg ma Deszkással randiznék, de nem jelentkezik, ami nem is baj. nem akarok vele találkozni. és mással sem. most csak erre a fiúra koncentrálok. amíg érdemes. de úgy tűnik érdemes. eddig legalább is úgy tűnik. :)
ma punnyadásos nap van. nincs kedvem semmit csinálni. ráadásul gyümölcsnap. pedig úgy ennék valamit. valami mást. de jó lenne erősnek lenni... bár már fogytam 3 kg-ot. 1 hét alatt. ez azért nem rossz. :) minden reményemet és képzeletemet felülmúlta ez az eredmény. :)
de most akkor is ennék valamit... ah... gáz. :( megpróbálom valamivel elterelni a figyelmem. :) hátha...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése