péntek, május 23, 2008

feltettem a pontot

az i-re tegnap szerintem. Repülősnél. elmentem abba a buliba, pedig. aztán egész jó lett a zene. és Vikiék is édesek voltak, baromi sokat röhögtünk. és 10 körül küldtem egy sms-t, hogy "Kurvajó a zene, csak szar "egyedül"... Puszi!"
semmi válasz nem jött. mégis mit is lehet erre válaszolni? nyilván semmit. de már ma reggel ébresztő üzenet sem jött. meg semmi. most vagy kibaszottul el van foglalva, vagy a halál faszára kívánja, hogy "rátelepedtem". mert biztos így érzi. hogy idegesítem. vagy mit tudom én...
elhatároztam, hogy én aztán ma nem jelentkezem. és ha ma, vagy holnap nem keres, hogy találkozzunk, akkor én viszont legközelebb csak szerdán érek rá. illetve jó, ráérek hétfőn is, de akkor ő meg Nick Cave-re megy, úgyhogy nem fog ráérni, tudom. szóval megmondom, hogy hétfő vagy szerda. merthogy kedden 76-ossal leszek. és ennyi. nem muszáj nekünk egymás seggében lenni állandóan, valóban. legalább könnyebb lesz elviselni a 2 hét Kanadáját. már ha egyáltalán eszembe jut majd akkor.
ah, mindegy. nem akarom fenyegetni, meg eleve elrendelni a dolgot, meg levesbe sem akarom tenni, de én most kibaszottul takarékra teszem magam ebben az egész szituban. leginkább azért, hogy ne riasszam el. másrészt meg hülyék a túloldalon, én nem könyizek senkinek és nem kapirgálok senki után. az már nem én vagyok. régen nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése