szerda, május 07, 2008

délután 2 előtt

5 perccel éreztem azt, hogy nem bírom tovább. felhívtam a főnököm és megkértem, hogy engedjen haza, szarul vagyok. elengedett.
hazarongyoltam, azonnal lefeküdtem aludni. 2-2,5 órát sikerült.
aztán felkeltem, letusoltam, smink, haj, felöltözés és indultam az első randira. a Ráday utcában ültünk ki egy teraszra, ott beszélgettünk. a dekoltázsom elég jól sikerült, konkrétan köldökig ért kb. :) az egyik új melltartómat vettem fel, már az is sokat dobott, de ez a felső, amit még tavaly vettem, most volt rajtam először... na ez aztán... jujjjjjj... :)
jogászfiúnak vonzotta is a tekintetét rendesen. :) nyilván, ez volt a cél... ;)
a srác, legyen mondjuk Frank, egyébként nagyon édipók. 28 éves, vidéki illetőségű, kicsit mackósajt, de nem durván. jófej, intelligens, van közös érdeklődésünk, sokat nevettünk, úgy láttam, bejött neki a humorom. 8 után indultunk el, mert nagyon fáradt volt. látszott rajta, hogy álmos. azt mondta, szeretne még találkozni velem. őszintén szólva én sem tiltakoznék.
no, ezután átsétáltam a Ferenciek terére. ott találkoztam történészfiúval. háááááttt... ő  már neccesebb...  77-esre emlékeztetett elég durván, meg kicsit Balu (KB) keveréke. érdekes... a Terror Házában dolgozik egyébként. ez mindenképpen szimpatikus. a Vén Diákba ültünk be, ott beszélgettünk egy darabig, majd hazasétált velem. azt mondta: minden hátsó szándék nélkül hazakísérne. aztán mikor ideértünk, ácsorogtunk zavartan, mondtam: én megjöttem. erre ő: mi legyen, igyunk még nálad valamit esetleg? (ennyit arról, hogy semmi hátsó szándék...) mondom: azt biztosan nem. ezután elköszöntünk egymástól. ennyi.
nem volt rossz, de a jó az nem ilyen... fura... mindegy. nem őt keresem, az biztos. belőle aztán van raklappal... meg volt is ilyen már... nem kérek még egyet. nála "egyszerűbb" emberre vágyom. nem hiányzik ilyenfajta bonyodalom már az életemben. ráadásul válófélben van... áhh... bonyolult...
sebaj, kettőből egy azért jó arány. :) és még egy randi hátra van... a kommentelős történetből. :)
meg még van az a srác, akivel tegnap este beszélgettem. ő is érdekel... :)
majdcsak lesz már valami... jujjjjjj... kell valaki nyárra, akivel lehet partyzni, fesztiválokra menni, stb. pörögni akarok a nyáron, de végre PASIVAL!!!! whááááááááááá!!!!
a VOLT-on Manu Chao lesz... ennél többet nem is kell mondanom... ott a helyem... de kivel??? de hogy??? jaaaaajjjjj... :(
Kéményseprőről egyébként semmi hír. és Deszkásról sem. Deszkás egyébként szerintem most felpróbál még egy pár nőszemélyt... ebben biztos vagyok. keresgél. kíváncsi vagyok, mikor jön rá, hogy nincs még egy ilyen csaj, mint én. :) ámbátor, lehet, hogy engem akkor már rohadtul nem fog érdekelni... sőt... biztosan nem.
most még szívesen találkoznék vele, amíg nincs más, komoly, vagy valami olyasmi, de utána...  áhhhh... GERELY!!! :)
na, takarodok aludni. az a napközbeni 2 óra semmi nem volt, csak tűzoltás.
holnap gyümölcsnap... rettegek, hogy élem túl. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése