szombat, május 17, 2008

előzetes az rtl-en

Győzike showból. beszarok. bevitte a kórházba a mentő. Bende doki bemosakszik... ez a hülye nem tán kivetette a gyűrűjét?????? ez egy fasz....
kíváncsi vagyok, mit adnak elő... hogy epeműtétje volt megint??? jajj, de gááááz....
de lehet, hogy valami megakadt neki, azért kellett felnyitni... jujjj... izgipókság... :) néznem kell kivételesen... :)

a ma este egyébként úgy alakul, hogy feljön Béta meg az ő Mackókája. már közöltem Repülőssel, hogy ők is itt lesznek, mikor megérkezik. erre írta, hogy nem gáz, de jöhet 9-re is. erre én: "Neemmm! Gyere 8-ra! Nem bírom ki 9-ig, hogy ne csókolj meg! ;)" ennyi válasz érkezett: "Oké. ;)"

beszéltem cirka 20 percet 76-ossal. majompofa. jó volt hallani a hangját. meg jó lenne már látni, megölelni, megpuszilgatni. úgy barátilag természetesen. ennél többet nem adhatok. már nem. de hát tényleg, úgy beszélgetünk már, mintha Tesók lennénk... de tényleg. szeretem, nagyon szeretem. de már "csak" Testvérként. Barátként. hozzáteszem, ez is nagyon-nagyon sokat jelent. mindkettőnknek.

jujjjjjjjj... most már tényleg takkerkodnom kell!!! picsába!!! semmit nem csináltam még ma és már 3 óra van... WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! tipli... :)

2 megjegyzés:

  1. Dzsízasz, velem is dumáltál 29 percet, csodálom, hogy tudsz a száddal teljesíteni ezek után.

    linkelj má' ki anyóca.

    25... dzsízasz még egyszer :)
    tru

    VálaszTörlés
  2. és közben szedtem a szemöldököm... uazzz... majdnem elfogyott közben, annyira belemelegedtünk a dumálásba. mármint veled :)

    25... maxirespect, mi??? :D

    VálaszTörlés