péntek, május 09, 2008

jól kiszúrtam magammal

tegnap este. hazaértem, benyomtam egy fél doboz ananász konzervet, aztán 6-kor lefeküdtem aludni. persze nem rágtam rendesen, így az ananász csak helyezkedett bennem. szörnyű. órákat szenvedtem vele. éjfél előtt már fel kellett kelnem. dohányzás, hányás is... jajjdejó... aztán végre elaludtam. de persze így hullaként keltem reggel. najó, azért nem egészen, de nem vagyok olyan pihent, mint 12 órányi alvás után lennem kellene.
Deszkás törölte magát a társkeresőről. most vagy talált valakit, vagy kapott egy trippert, vagy más néven akar regelni... nem tudom. engem továbbra sem keresett, én se őt.
Kéményesprő sem keresett. Frank sem. nihil a köbön.
na, azért persze nem vagyok elkenődve, van nekem programom raklappal.
asszem a nyári fesztiválokat offolom idén. talán csak Sziget, de az is ligthosan. Manu Chaot sajnálom kibaszottul, de Róma miatt nem lesz rá pénzem. merthogy Róma az uticél. Barbival. 1 hétre megyünk, az lesz a nyaralás is. jujjj... teljesen be vagyunk sózva mindketten. :)
nem is  hiszem el, hogy újra láthatom az Istennőt élőben... megbeszéltük, hogy állójegyet veszünk. ott akarok meghalni a koncerten, a tömegben... áhhh... nem. úgysem lesz életveszélyes. max. a sok ácsorgástól megyünk tönkre, semmi más. de addigra már úgyis pálci leszek. :) ma reggelre stabilan fogytam 1 kg-ot, hétfőhöz képest, úgyhogy nincs harag. :) ha ez így fog menni, 5 naponta 1 kg, akkor az nagyon fasza lesz. :)
most dologidő. 2-kor futok haza, bevásárlás, takarítás, mert botrány, ami otthon van. este jön Viki és Barbi, megyünk ZP-be, Irie Maffia koncertre. jujjj... de jó lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése