hétfő, július 07, 2008

volt fesztivál

és volt pasim. tegnap szakítottunk. igazából ő kezdeményezte, de én is rábólintottam. ámbátor valamilyen szinten nyitvahagytuk a dolgot.
és nem az volt az indok, hogy lementem Sopronba.
már érlelődött nála a dolog kb. 1 hete. ahogy nálam is ugyebár.
kurva szarul vagyok. rémesen érzem magam. persze, most nem akarok mást, csak őt... senki mást...
tegnap este óta nem jelentkezett és én sem. azt mondta, nem ígér semmit és ne éljem bele magam semmibe.
hogy mi volt az indok? hogy nem szerelmes. és hogy én meg igen. (szerinte) és hogy ez így nem oké. (az utolsó képeslapos partizánakció tette be nála a kaput egyébként...)
de hogy egyébként egy aranydrágacsillag vagyok és ennyit még soha egy nőtől sem kapott, mint tőlem.
mindegy is. nem akarok beszélni róla. és senkivel nem akarok beszélni erről. és másról sem. ne írjatok, ne hívjatok, nem válaszolok semmire és nem veszem fel a telefont.
egy dologra vágyom csak, hogy egy vodkás üveget, meg néhány redbullt magamhoz vegyek és minden este seggrészegre igyam magam.
és csak 76-os társaságára vágyom. senki máséra. a Tesóm tartja bennem a lelket, ő végigasszisztálta az egész tegnap esti sztorit. meg a szombat délutánt, mert az sem volt egyszerű... de nem akarok írni róla. legyen elég ennyi.
ha eddig volt világvége hangulatom, akkor azt most szorozzuk meg százzal. ámbátor, már ma reggel is könnyebb volt kicsit. meg nyilván minden nappal könnyebb lesz. kíváncsi vagyok, fog-e még keresni, és ha igen, akkor milyen lesz. és mikor fog jelentkezni először. holnap elmegy barlangászni, csak jövő hét hétfőn lesz a városban legközelebb. addig nem találkozunk.
hacsaknem ma este a ZP-ben. PASO lesz. elmegyünk a Tesómmal berúgni. :) na, az fasza lenne, ha ott összefutnánk... :S
nem tudom. akarom is őt, meg nem is. egyelőre azért akarom, mert nem közömbös, meg mert unom már újrakezdeni a kibaszott ismerkedést, meg nyilván félek attól, hogy megint egyedül leszek.
hogy miért nem akarom??? hát mert teljesen nem olyan, mint akit én keresek... és nyilván megint kompromisszumra kényszerülnék, amiből meg elég volt.
szóval egyik szemem sír, a másik meg üveg ezzel az egésszel kapcsolatban... nem tudok semmit. de majd lesz valahogy.
viszont a nap überfasza jóhíre: átléptem egy újabb bűvös határt, már csak 69 kg vagyok!!! :)) már csak 9 kg és elérem azt, amire vágyom... varázslat... :)

2 megjegyzés:

  1. hogy költői magasságokba emelkedjek: a nagy elmúlások fesztiválja...

    65-nél nyomatunk még egy turkálót, jól van anya?

    bazz, véletlen fél órával tovább maradtam ma benn... a munka hőse vagyok basszus. basszus beszűkült a szókincsem, most nézem.
    tru

    VálaszTörlés