szerda, július 30, 2008

az esti dzsodarandevúnak

orbáncos berúgás lett a vége. kikészültem mint a medvebőr...  megittunk ketten 2 üveg egri Kékfrankost, félédest, langymelegen... uhhhh... nagyon berúgtam. najó, mindketten. :)
a tettestársam Színész volt. ezentúl így fogom nevezni, ha egyáltalán kell még említenem. ugyanis több filmben szerepelt már (pl. Hellboy 2), és nemcsak úgy, hogy egy arc volt a tömegből, hanem rendes szerepe is volt. irigylésreméltó. kicsit úgy is éreztem, hogy henceg ezekkel a sztorijaival, de aztán rájöttem, hogy a helyében én is hencegnék...
amúgy van egy csomó közös vonásunk, de annyira nem varázsolt el, hogy húha...
szóval úgy volt az egész este, hogy 10-re beszéltük meg a zenélő szökőkúthoz a találkozót. ő hozta a borokat meg a dugóhúzót, én meg a poharakat, meg a zenét (szécsi pál dalokat hallgattunk). a durva az volt, hogy ugyanazzal a villamossal mentünk mindketten. mikor leszálltam a szigetnél, én már felfedeztem a srácot. éppen telefonált, rápillantottam, aztán tovább szökelltem és inkább haladtam a szökőkúthoz. pár lépéssel előtte mentem kb. odaértem, rágyújtottam, majd 1 perc múlva hívott, hogy hol vagyok. aztán rájött, hogy ott mentem előtte. :)
kerestünk egy eldugott padot, inni kezdtünk, meg beszélgetni. ahogy fogyott a bor, úgy kezdtük elveszteni a kontrollt magunk felett. dőltem jobbra-balra, aztán végül összegabalyodtunk. csókolózni kezdtünk. nem volt rossz, de annyira nem is volt hűde. picit erőszakosabb volt a kelleténél, de mondjuk nem vészesen. ekkor már nyomattuk szécsipalit. énekeltünk, andalogtunk, táncikáltunk. én valahogy eljutottam egy bokorba és pisiltem. elég kalandos volt az egész...
nem tudom hány órakor indultunk el hazafelé. ha nem fogta a kezem, mindig a bokorba tartottam. képtelen voltam egyenesen menni. közben hívott egy taxit. ja, és megmutatta a kedvenc Belga számát: Nemzeti Hip-Hop... visítottam, mert ezt én is imádom... "székely deszkások, szevasztok!!!" ezt üvöltöttem a szigeten. :) szóval taxi jött, kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be... :) ja, nem. szóval beszálltunk, hazafuvarozott, aztán ment ő is tovább. felmentem a lakásba, valahogy levetkőztem és bedőltem az ágyba. reggel 7-kor meg nem bírtam felkelni. úgyhogy küldtem egy sms-t az egyik opinak, aki mostanában helyettesíteni szokott, hogy indítsa el a műszakot, majd megyek.
11-re értem be. amivel igazából semmi baj nincs, mert így sincs mit csinálnom, hülyére unom magam. amúgy meg jó volt délelőtt a városban mászkálni, mert annyi helyes pasi rajzik ilyenkor, hogy húha... :) bringások, nem bringások, magyarok, külföldiek... ahhh... nem győztem pillogni. :)
ez a Színész azóta nem jelentkezett. hát, szerintem marhajól bemutatkoztam neki az első randin azzal, hogy így berúgtam. de hát ez volt a cél. :) most meg fosok attól a szar bortól... ehhh...
nagyon mennék ma ZP-be, de dögfáradt vagyok. meg egy csomó dolgom is lenne... áhhh... nem tudom... nincs is kivel mennem... :( meg biztos millióan lesznek... na, mindegy, majd még meglátom. lehet, hogy inkább rápihenek a holnapi TG-s estére. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése