szerda, július 02, 2008

a helyzet fokozódik

átmentem vérgennybe. én magam sem tudom miért. illetve tudom. mert felvetettem neki tegnap este (mármint Repülősnek), hogy minden hétvégi programom offolva, és jujjj, mit csinálok itt 3 napig, erre ő adta az ötleteket, hogy menjek megint strandra, vagy a szüleimhez, vagy akármi. a variációk között a VOLT még halványan sem szerepelt. így aztán persze én sem hozakodtam elő vele.
ezért még annyira nem is húztam fel magam. megvacsoráztattam, megnéztük a Kill Billt, aztán lefeküdtünk. ALUDNI!!! merthogy ő most nem képes szexelni. mert annyira fáradt. remek. én meg bevágtam a durcát, hátatfordítottam, jó messzire húzódtam tőle (ő persze mindig jött közelebb. ahhoz képest, hogy nem szeret párnán aludni, egész éjjel az enyémen feküdt, közösködtünk) és a macskát kezdtem gyömöszkölni, majd elaludtam.
tudom. tudom. ezért durcázni??? igaz. de valami szarság jött rám. sajnos az kezdett a fejemben járni, hogy az exférjem ugyanez volt. egy idő után (a megismerkedésünk után kb. 3 hónappal) elmúlt a kezdeti szenvedély, már ha az ő esetében értelmezhető egyáltalán ez a fogalom, szóval elmúlt, és utána minden szexért könyörögni kellett. és kibaszottul belémállt a para, hogy itt is ez lesz. hogy csak porhintés volt minden. és ezt én nem akarom. arról nem is beszélve, hogy közös programok továbbra sincsenek kilátásban.
tegnap este már ott tartottam, hogy megvárom, míg elalszik, kimegyek felnőtt filmet nézni és kicsapom. aztán az is megfordult a fejemben, hogy "micsoda szexkapcsolat ez, ha meg se dugsz minden alkalommal mikor találkozunk???" ... de ezt végül nem mondtam neki. azért ez talán durva lenne. mert még rákérdez, hogy "neked ez csak szexkapcsolat??? akkor minek dobálsz képeslapokat??? és miért mondod, hogy szeretsz???" és erre nekem mit kellett volna válaszolnom??? hogy: "már elmúlt..."??? vagy "félreértettem a dolgokat..."???? übergáz. szóval ettől azért tartóztatom magam.
ja, amúgy iwiwen, az üzenőfalon láthatta a tegnapi megnyilvánulásomat, hogy pénteken mennék VOLT-ra. nyilván levágta időközben, hogy az a bajom, hogy mégsenem. mindegy.
reggel szótlan felkelés. megcsináltam a kávéját, bár szívem szerint megmondtam volna neki, hogy csináljon magának, ha inni akar. aztán melegszendót készítettem magamnak. nézte, ahogy tevékenykedek. meg sem kérdeztem, hogy ő kér-e. becsomagoltam őket, aztán elraktam a táskámba.
a villamoshoz menet már kérdezgette, hogy van-e valami baj. mondom nincs. bizti? bizti. mielőtt leszállt, még előadta, hogy nem tudja mikor jön vasárnap haza Sopronból, meg aztán nagymamihoz menni kell névnapozni, de hát utána látna szívesen. erre én: "jó, akkor majd küldök egy fényképet..."
hú, erre elég érdekesen nézett... hát, de azt mondta, látni akar. nem találkozni, vagy ölelni, vagy érezni, vagy akármi. csak látni. akkor fotó elég, nem??? :D kicsit beparáztam a saját hülyeségemtől, meg flegmaságomtól. hogy ezzel faszán elmarom. de itt még nincs vége.
Barbi iwiw üzenőfalon kérdezte, hogy akkor megyek VOLT-ra? erre én válaszként: "Barbibogyó, hogy hova megyek? SEHOVA!!! ennyi. :("
aztán Repülős dobott ki az üzenőfalra egy ilyet: "Júliusban csak elvétve leszek megtalálható Pesten. Ha van valami, levélírás helyett inkább hívjatok! Jó nyarat!"
mire a válaszom, 2 perc múlva: "Mikor leszel Pesten? Semmikor??? áháháháhhhhhhhháááááááá :D"
na, szóval megy az oltás, meg a savazás, meg a vérgennykedés. azért bízom benne, hogy nem rág be nagyon... azért persze fosok, hogy elvágom magam...
OMFG!!!!!!!! nem vagyok normális. na, sebaj. majd kiderül minden idővel... a VOLT már nem érdekel. ha ingyen mehetnék, és vinnének, vagy Repülős könyörögne, hogy menjek, akkor se... kizárt dolog. dafke nem.
kíváncsi vagyok, mikor jelentkezik. és hogy jelentkezik-e egyáltalán. a legdurvább a villamosos beszólásom volt. hogy majd küldök képet. azon igencsak meglepődött...
hogy mi a fasz van velem már megint???? hozzáteszem Bankár dong körülöttem folyamatosan, hogy koccoljunk már... és az a baj, hogy mozgatja a fantáziámat. pedig az aztán tényleg csak szexkapcsolat volt és lehet... hogy ne mondjam, kicsit utálom magam emiatt...
nem tudom mit tegyek. ezen a VOLT-os témán is mi a faszt görcsölök??? ha lenne más programom hétvégére, eszembe se jutna... de így??? áhhhh...
egy picsoid vagyok. már csak éppen nem szőke... de tényleg... :(

4 megjegyzés:

  1. hagyd már, hadd menjen, ha neked is lenne fasza programod, nem is lennél ilyen görény vele, lássuk be :D ne szekáld.

    érted, a nagy KANOKKAL megy ,most tényleg hogy vigyen téged, nyilván azok is otthon hagyták az asszonyt.

    nyugi!!!!!

    VálaszTörlés
  2. én voltam
    tudod
    t

    VálaszTörlés
  3. persze, tudom. próbálok lenyugodni.
    illetve, a fasz tudja, hogy mi a bajom. hogy ez-e egyáltalán, vagy valami más???...
    Bankárt offolom, eldöntöttem.
    és ha Repülős felhív, akkor igyekszem vele nem bunkóskodni, hanem kedves lenni. már ha felhív. muhaha... :DD

    VálaszTörlés