csütörtök, július 24, 2008

0 azaz nulla

percet sikerült aludnom az éjjel... csoda, hogy még élek... :)
76-ossal töltöttem az éjszakát. 10-re ígérte magát, éjfélre érekezett meg. meglepődésnek helye nincs.
zenét hallgattunk, ittunk, persze mire megjött én már úgy betéptem, mint az állat... szóval fasza állapotban vártam.
megittunk egy üveg (7 dl) vodkát, redbullal. hajnali 3-4 körül szívódtunk egymásra elég durván... 5-től 7-ig szeretkeztünk a kanapén... dzsízász... :)))
reggel az ébresztőm belebrummogott, de leszartuk. toltuk tovább. :) fú, de jó volt... ;)
ámbátor az a dög nem hozott be dolgozni. pedig kezem-lábam remegett, alig bírtam bejönni. 7 után szállt ki belőlem kábé... istenem... kurvajó volt. ;)
mit is mondtam? hogy 76-os olyan nekem, mintha a Tesóm lenne??? és hogy Tesóval nem dug az ember lánya??? na, hát erről ennyit. megkívántuk egymást. és szexeltünk. és jó volt. és ennyi. semmi szerelem, meg semmi vágyakozás. marad a barátság. ámbátor mondta, hogy szeret. :) és neki legalább el is hiszem. :)
csak halkan merem megjegyezni, hogy ma este TG jön fel. aki ugyebár Huginak hív. vagyis Tesó.... kunckunc... :) hogy ma még mi fog történni??? akármi, vagy bármi... én semmi jónak elrontója nem vagyok. ;)
boldog csütörtököt!!!! :)
ja, és full részeg vagyok. az utolsó "koktélt", amiben alkohol volt, reggel ittam meg, szóval jobb nem tudni, hogy milyen állapotban ülök bent. csont részeg vagyok. és getszi álmos. de hát mindennek ára van... ;)

2 megjegyzés:

  1. naaaa! van, aki tényleg nem dugja meg a Hugát!

    :)

    VálaszTörlés
  2. 1. hát ma biztos nem. :)
    2. soha ne mondd, hogy soha. :)
    3. ezt amúgy se itt fogjuk megbeszélni. :)

    VálaszTörlés