kedd, július 15, 2008

eljött

a kedd este is... és még mindig nem hívott Repülős. itt akkor most ebben a pillanatban le is zártam a történetet. ennyi. befejeztem. lassan elkezdem az sms-eit is kitörölgetni, meg a fogkeféjét is kibaszom a gecibe. (ezekhez eddig nem volt lelkierőm, ámbátor most, ünnepélyesen...)
viszont van 3 fasza dvd-m, fasza filmekkel, meg egy SkaHecc cédém... hát nem gyönyörű??? :D
némi csalódottság továbbra is munkál bennem, de már inkább leszarom. a Tesóm ma azt mondta, hogy szerinte nem is jó pasi... legyen neki igaza... gondoljunk rá így vissza.
bár hívott az opim, de mégse mentem ma ZP-be. féltem, hogy összetalálkozom Repülőssel és nem tudtam volna normálisan reagálni a helyzetre. vagy a nyakába ugrok, vagy durcás leszek és hát egyik se jó megoldás... úgyhogy inkább itthon vagyok. és egy szót se többet erről a pöcsfejről. itt a vége. mostmáraztán tényleg.
holnap Deszkással töltöm az estét, kibaszottul be fogok tépni és dugok egy jót végre. :) mindkét dolog rámfér már elég erőteljesen...
elhatároztam, hogy nem kell olyan pasi, aki vízöntő, és akivel nem lehet szívni... ez alapkövetelmény innentől kezdve és passz. szerintem ennyi minimum kell a boldogsághoz!!!! :D
jaj, voltam ma bent egy gíroszosnál... most először... de nem utoljára... ;) fincsi volt a kaja és olyan gyönyörűséges srác állt a pult mögött... ahhh... nem jönnek be a "külföldi" pasik, de ez valami olyan csodálatosanszép arab (vagymi) srác volt... olyan szája... jujjjj... TETTEM LE!!!! :) további előnyök, hogy itt van tőlem 2 percnyi sétára és kajajegyet is elfogad... ez már maga a paradicsom... :)
amúgy megint elfogott a vágy, hogy letiplizzek az országból... nem sok keresnivalóm van itt és Gyurma életvitele pl. kibaszottul vonz... csak a családom és a barátaim hiánya tart vissza... meg hát nemsokára megszületik a keresztgyerekem... mégse nőhet fel nélkülem, a kerimutter nélkül...
pedig valahova dobbantani kellene. elegem van a pénztelenségből, a küzdésből, aminek semmi pozitív végeredménye nincs/nem látható... egy rakat szarpasszírozás az egész amit csinálok. el innen... no, nem messzire... Brüsszel, Amszterdam, London, Manchester... ilyesmiben gondolkodom... najó, Jamaikában is, de onnan soha nem jövök vissza. az már csak végcél... egy parti ház, egy pasi, napfény, nyugalom, sok zene, sok könyv, sok szex, sok joe és mindenki bekaphatja a rücskös, véreres faszt... aztat... :)
ha a szüleim már nem élnek, tuti eladom mindenem és takarodok... ezt a legkomolyabban mondom.
természetesen lehet majd jönni hozzám látogatóba jól... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése