csütörtök, július 10, 2008

mire nincs időm???

SEMMIRE!!!
arghhhhh... :S
áh, amúgy van, mert csinálok, de ilyen kibaszott sok ideget, mint ma... nem is tudom mikor ettem meg ezen a munkahelyen. a faszomat beleverem már mindenbe és mindenkibe tényleg...
nade úgy néz ki, rendeződnek a dolgok, ámbátor, első lendülettel felhívtam Karikapitányt, hogy tud-e melót nekem. mondta, hogy ő nem, nála nincs, de megkérdezi ma Juhit (Kendermag egyesület egyik első embere), mert úgyis találkozik vele, mert csinált valami új céget, aztán oda hátha... meg jön a gyerek... (beszarok... Juhi megnősült, jön a gyerek... a nap híre... :D), szóval ha más nem, hát bébiszitter úgyis kell. :)
aztán második lendülettel elküldtem az önéletrajzomat két helyre jól. aztán kisnyúl.
ma Sanyiékkal találkozom, bemegyek hozzájuk a céghez, lásson mindenki csodát, mennyire szép vagyok. már úgyis az a pletyka terjeng, hogy nagyon-nagyon lefogytam. hát, a nagyon-nagyon az túlzás, de amúgy igen. úgyhogy meg is mutatom magam jól. :)
aztán meg iszunk egy kávét valahol és dummantunk. :)
este 7-kor lett volna egy randim, de a srác nem jelentkezett. számom tudja, én az övét fel se írtam. minek? én nem fogom keresgetni. ha akar, majd hív.
tegnap végülis mégis elmentünk a Szecskába (ami nem a Recska tesója... MUHAHA!!!) fürödni a Tesómmal. jó 3 órát áztattuk magunkat, meg szaunáztunk egy csomót, meg dumáltunk stb. kellemes volt.
a kolléganője küldött nekem két könyvet. nagyon érdekesek. az egyiket el is hoztam magammal. már tegnap este, hulla fáradtan elkezdtem olvasni, de csak mert Csernus Imre egyik előadásával kezdődött éppen. a párkapcsolatokról beszél benne. nagyon-nagyon fontos és okos dolgokat mond. úgyhogy elolvastam és elraktároztam az agyacskámba. és próbálok eszerint élni, cselekedni és alakítani a párkapcsolataimat, ha majd lesznek egyszer. :) vagy lesz egy, na, valamikor... :)))
Nonoval teljes gőzzel készülünk az Ozora fesztiválra. teljesen rápörögtem a témára. ugyan még soha nem voltam ilyen bulin, ilyen zenéket se szoktam hallgatni, de kb. pont nem érdekel, hogy mi lesz. pörgünk, vihogunk, lazulunk 5 napig. erre van most szükségem és passz. :)))
holnap végre péntek... nem is hiszem el... azt meg főleg, hogy meg bírtam állni és vasárnap este óta semmi kontaktot nem kezdeményeztem Repülőssel. ma már nem is gondoltam rá annyit. najó, a munka elvonta a figyelmem... majd elmúlik ez nah... vagymi. :)
csodálatosanszépen öltöztem fel reggel, gyönyörűséges sminkem van, szóval én vagyok a legjobb csaj a Világon, és mindenki elmehet az anyjába, aki nem így gondolja. :)))
ha ma nem lesz belém szerelmes senki...................................... nos, hát akkor majd holnap... :DDD

2 megjegyzés:

  1. nah, vigyázzatok ne f@szizzatok be ozorán... khm... hemzseg...

    nem is minősítem az egészet.

    t

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Végre magtaláltam a blogod (el volt veszve számomra). Tudnál küldeni egy élő mail címet az enyémre, mert a VL-esre küldtem levelet, de semmi reakció.

    VálaszTörlés