péntek, július 04, 2008

álmodtam

és felriadtam. gondoltam leírom papírra, hogy mi volt, de úgy döntöttem, rögtön ide köhögöm ki.
szóval. Repülőssel mentünk el valami moziba, ahol az egyik teremben régi videóklippeket vetíttek, egy másikban meg Quimby koncert készülődött. kis teremben, székekkel.
játszottak is a fiúk, nem sokat, kb. az első sorban ültünk le. Repülős rezzenéstelen arccal nézte végig (nem igazán ismeri őket), én nagyon élveztem. a koncert végén Kiss Tibi még ottmaradt, leült a színpad szélére. beszélgetni kezdett a közönséggel, majd azt mondta, elénekel még két dalt. félplaybackben nyomta, a zene jött hátulról, ő meg énekelt ülve. mindkét dalnak nagyon örültem, mert pont a kedvenceim voltak, az elsőre nem emlékszem, a második a Most múlik pontosan...
vége lett, majd én átmentem a vetítős terembe, ahonnan Madonna dalának hangjai szűrődtek ki (This Used To Be My Playground). bementem. énekeltem, belenéztem a klippbe.
aztán ki. anyutól már várt egy nem fogadott hívás. Repülőst nem találtam sehol. aztán láttam, hogy anyu meg apu várnak a mozi előcsarnokában. elvileg a napot együtt töltöttük, de én lekoccoltam a program miatt. most meg már mentek az állomásra, hogy mennek haza és el akartak köszönni. én meg be akartam mutatni nekik Repülőst. de az nem volt sehol. felhívtam. erre mondja, hogy egy német lánnyal kezdett beszélgetni, Németországról, németül (nem beszéli a nyelvet egyébként), de már olyanokról beszélnek egy órája, hogy egy nő ne tartassa el magát vele, hanem legyen saját egzisztenciája, meg ilyesmi. kérdeztem tőle, hogy meddig marad, erre ő letámadott, hogy hagyjam már békén, tök rég nem beszélt németül, hogy élvezi, meg egyébként is tök jól érzi magát. én meg próbáltam leplezni a csalódottságom és az idegességem, mondtam, hogy oké-oké, nyugodjon meg, csak kérdeztem, és hogy akkor én most elindulok haza, majd találkozunk. azt nem említettem, hogy a szüleim ott vannak és csak 1 percre akartam, hogy találkozzon velük. aztán elindultunk anyuékkal a körúton a Nyugati felé. majd felébredtem.
huhhh... na, hogy ezt most meg kell jegyeznem, leírom papírra. kijöttem a nappaliba. kiálltam az ablakba. bambultam kifelé, majd elkezdtem elénekelni a Most múlik pontosan c. dalt. éppen ott jártam, hogy "villámlik, mennydörög, ez tényleg szerelem...", amikor kibaszott nagy villámlást láttam meg az égen... varázslat.
rágyújtottam, és leültem, hogy most akkor a legjobb, ha rögtön a blogra írom meg, mi történt. hát ez. kb. 2:45-kor álmodtam azt, amit. kíváncsi lennék, hogy vele mi történt ebben az időben Sopronban.
egyébként délután átírtam a telefonomban a nevét. Cukorborsóként volt eddig elmentve, most már szimplán a vezeték és keresztneve van odaírva.
azt hiszem én feladtam. nekem ennyi volt. ha nem történik valami orbitális változás, ha nem történik valami, akármi, bármi, akkor én feladtam, részemről befejeztem... vagymi.
mostanában rászoktam, hogy mikor hazaérek, azonnal kikapcsolom a telefonom. nincs kedvem senkivel beszélni. hagyjon mindenki békén. munkaidőben elérhető vagyok, előtte és utána nem. ennyi. úgy érzem, a márciusi depresszió kezd visszatérni. vagy ez a borderline dolog mocorog??? az. produkálok minden tünetet. folyamatosan. és ez nem bebeszélése önmagamnak, ezek eddig is megvoltak, csak most már tudom, hogy mi ez...
mondanom se kell, hogy szerda este óta csak ez a dal jár a fejemben:


Something in the way you love me won't let me be
I don't want to be your prisoner so baby won't you set me free
Stop playin' with my heart
Finish what you start
When you make my love come down
If you want me let me know
Baby, let it show
Honey, don't you fool around

Just try to understand
I've given all I can 'cause you got the best of me.

CHORUS:
Borderline … feels like I'm goin' to lose my mind
You just keep on pushin' my love over the borderline
Borderline … feels like I'm goin' to lose my mind
You just keep on pushin' my love over the borderline (borderline)
Keep on pushin' me, baby
Don't you know you drive me crazy
You just keep on pushin' my love over the borderline.

Something in your eyes is makin' such a fool of me
When you hold me in your arms you love me till I just can't see
But then you let me down, when I look around, baby you just can't be found
Stop driving me away, I just wanna stay,
There's something I just got to say

Just try to understand
I've given all I can 'cause you got the best of me.

REPEAT CHORUS

Look what your love has done to me
Come on, baby, set me free
You just keep on pushin' my love over the borderline (borderline)
You cause me so much pain, I think I'm goin' insane
What does it take to make you see?
You just keep on pushin' my love over the borderline.

Keep pushin' me, keep pushin' me, keep pushin' my love
(You just keep on pushin' my love over the borderline, borderline)
Come on, baby, come on, darlin', Yeah
Da-da-da-da, da-da-da-da

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése