csütörtök, július 17, 2008

már uticigit

hozott a HÉV-hez Deszkás. mire a lakásához értünk, teljesen kész voltam. ráadásul beközölte, hogy reggel nekem egyedül kell visszatalálnom a HÉV-hez. viszont most egy másik útvonalon vitt... kicsit beparáztam. de, mint látható, megoldottam a problémát, hiszen beértem a munkahelyemre. :)
szóval odaértünk, alig éltem... aztán felmászni a másodikra... legalább Himalája szintű túrának tűnt... nem kaptam levegőt a lakásajtóban, pedig hát manapság ez nekem meg se kottyan, de a trombita taccsra vágott.
aztán lábat mosatott velem, mert ez a kurva cipő olyan büdös volt rajtam, hogy az nem igaz. pedig befújtam cipődezodorral, meg minden vacakkal, lehet, hogy az volt a baj... tök ciki volt... :S cipőt kivágtuk az erkélyre és takarodjak lábat mosni. kb. 1 óráig szöszmötöltem... (áhhh, nem, de annyinak tűnt). addig ő megágyazott.
bementem a nappaliba, leültem, rágyújtottam. full kész voltam. erre, elővette a darálóját, amit most kapott Ciprusról. hát az valami gyönyörű darab... nekem is kell olyan!!! megengedte, hogy kipróbáljam, de hát előtte csak néztem, forgattam, kinyitottam, becsuktam, játszottam rajta a fényekkel, a gyertya fényével, ami égett. totál elvarázsolt. :) tettünk bele füvet és darálhattam... wháááááááá!!! tök jó volt. :) aztán csinált még egy cigit... uhhhh... elszívtuk... uhhhh...
aztán át az ágyra, nagyjából levetkőztem, a többit már ő folytatta... áhhh... valami hihetetlen, hogy mit művelt velem már megint... kész... ez a pasi nem tudom, hogy mit tud, de valamit nagyon... illetve tudom, de nem tudom elmondani... a legjobb szexuális élményeim mind hozzá kötődnek... rommá dugott... az egész testem zsibbadt... nem, orgazmus nem volt, vagy nem olyan, mint eddig... inkább... nos, talán inkább arra gondolok, hogy végre nem klitorális, hanem hüvelyi orgazmusom volt... mert az ugyebár nem olyan, mint a másik. nem olyan hirtelen és intenzív, hanem hosszabb, mélyebb, egész testet betöltő... legalábbis így hallottam eddig. szerintem tegnap este ezt abszolváltam. :)
erről meg persze az a vicc jut eszembe, hogy "láttam medvét, de lehet, hogy az se az volt..." szóval, lehet, hogy ez nem az volt, de akármi volt is... hát kész lettem tőle elég rendesen...
olyannyira, hogy kb. 2 perc múlva már aludtam is. mondta is reggel, hogy velem utána nem lehetett már semmit kezdeni... :) hát bocs... erről se én tehetek... :)
aztán felébredtem, ment a tévé, de ő meg aludt. nagy nehezen kikapcsoltam és aludtam én is tovább. reggel fél 6-kor ébresztett az órája. aztán meg 6-kor... 7-kor már a HÉV-en ültem... varázslat... :S
hát így telt a tegnap estém/éjszakám... jólesett nagyon. rámfért már nagyon ez a görbe este. az a baj, hogy ezt kibírnám vele hetente egyszer-kétszer simán... ;)
természetesen ő is nagyon élvezte, úgyhogy nyilván lesz majd folytatás, ha tudunk egyeztetni időpontot.
ezen kívül semmi extra történés nincs. ma 5-kor randim van, ez most ilyen ismerkedős, beszélgetős, kávézós valami lesz, aztán futok haza, mert Viki jön értem, átvisz a cuccaimmal együtt hozzájuk, ahol ugyebár Barbival hármasban pizsiparti (pizsit nem is viszek... na, mindegy), reggel meg indulás Agárdra. :)
és a legnagyobb zeneszám jelen pillanatban ez... most már üti nálam Hercules Blindját is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése