hétfő, július 28, 2008

csalókák

ezek a fotók.
feltettem ugyebár pár társkeresőre és változatos a fogadtatás...
egyrészt olyan pasik írnak nekem, akik addig észre sem vettek. ezzel mondjuk nincs semmi baj, csak félek, a személyes találkozón csalódást fogok okozni.
másrészt akinek eddig vonzó voltam, az megdöbben és elfordul, mert ez már túl "vad" neki.
fura. mert én vagyok a képeken. és bár szerepeket játszok, mégis mind belőlem jönnek. mélyen belül bennem vannak. tehát nemcsak az arcképeim ezek, hanem valóban ÉN vagyok.
ebből következik, hogy akinek így tetszem, az lehet nyerő...
viszont hogy értessem meg az emberekkel, hogy nem nézek ki mindig így... nem mindig ilyen a sminkem, az öltözékem... és hát egy dolog, hogy jó a fejem a képeken. de van testem, ami csak akkor bukkan elő, ha lekerül a textil... és akkor már bizony mindenki fintorog...
na, hát ez a gáz... hogy a képekből azt gondolják, aztán meg mégse úgy van.
lehet, kárt csináltam... nem tudom...
majd kiderül...

2 megjegyzés:

  1. hát talán vazze tegyél fel TÖBB stylusú képet, kicsit ebből kicsit abból. a wiwes lapodból indulok ki, abból az jön le hogy egy túlsminkelt, fényesre maszkírozott ősribanc vagy, má bocsánat. én értem a képeket, és megéjük látok, de aki elsőre nézi az adatlapodat nem biztos.
    mondjuk az egész adatlapos/wiwes/társkeresős téma egy fos. egy összetett embert (te, satöbbi, én), hogy jellemzel x képpel?
    ezért utálom ezekeet.

    VálaszTörlés
  2. nade
    1. én valahol tényleg egy ősribanc vagyok
    2. ezek művészi fotók (fényes arc, erős smink, különleges helyzetek)
    3. aki ez alapján ítél meg, az már régen rossz
    4. valóban nem lehet x képpel jellemezni egy összetett személyiséget, de nem is ez volt a cél. csak inkább figyelemfelkeltés. hogy nem egy szürke egér vagyok, aminek eddig a fotóim alapján gondolhattak, hanem egy Díva, egy Dög...

    VálaszTörlés