csütörtök, július 24, 2008

áttettük

TG-vel a HB-t jövő csütörtökre. rájöttem, hogy nincs testem... amint hazaérek azonnal aludnom kell. ha kibírom addig. bár a fél nap már majdnem eltelt... :) de jobb lesz a jövőhét, bár nem tudom, Krush után hogy fogunk kinézni... :) biztos faszán. :)
holnap délután 3-tól hétfő reggelig Edinával leszek, aki régi-régi barátnő. akivel nem találkoztam már 2,5 éve. szóval lesz mit megbeszélnünk. meg is tesszük. :)
omg. mindjárt elájulok. de megérte... ;) tök jó éjszakám volt. :)
ja, és tegnap, ahogy hazaértem, még 76-os képeslapját is megkaptam, amit Lengyelországból küldött. csak kétszer írta bele a szövegbe, hogy "csókollak"... :D biztos nem freudi... áhhh... ;)
ma újra sikerült köldökig dekoltázsba öltöznöm... varázslat... :) 76-os csak csorgatta a nyálát reggel... na, nem mintha addig nem ugyanezt tette volna... :)
igazából nem neki öltöztem ilyen szépen fel, hanem annak a szép, barkós fiúnak, akivel szinte minden reggel, illetve néha délután is, találkozom a Hősök terén, a 105-ös megállójában. már fél éve nézegetem a srácot. tegnap reggel sikerült elég hosszan és mélyen a szemébe néznem, jelezve, hogy nagyon tetszik... tudom, nem túl nőies megoldás, de valahogy tudatni akartam vele, hogy kívánom a szervezetét... :) egyelőre még nem kérte el a számom, de ami késik, nem múlik... bizakodó vagyok. :)

1 megjegyzés: