szerda, december 31, 2008

elment a kedvem

az egész szilvesztertől... valahogy fos és baszakodás az egész.
Bőgős baszakodik természetesen. számtalan variáció felmerült, itt van délután 3 óra és még semmi nincs tisztázva. oké, hogy a legjobb bulik spontán jönnek, de nekem ez már egy kicsit sok. mármint ez a pöcsölés.
tegnap éjjel tulajdonképpen benyögte, hogy nem is biztos, hogy velem akar lenni valami házibuliban. nyavalygott, hogy még nem tudja mi lesz, stb.
kurvajól esett, mondhatom. :( nem is az, hogy nem akar velem lenni, hanem hogy ezt előző este közli. megjegyeztem: "még jó, hogy nem szilveszter este 7-kor jöttél ezzel elő..." pfff...
aztán ma mondta, hogy lehet, inkább áthozza a bőgőt és zenél, énekelünk egész éjjel. mondtam oké. aztán meg, hogy legyen inkább nálam házibuli. mondom oké. nekem tényleg jó lenne az is. jöjjenek a cimbik, csak együtt legyünk és jó legyen.
most meg hív, hogy akkor még mindig semmi. hogy vannak bulihelyek, de még nem hívták vissza emberek, meg mit tudom én. és hogy a nálam házibulizás ötlete sincs elvetve. de basszus... ha ide akarja az embereket hozni, azért nem ártana időben tudnom róla. nincs itthon semmi kaja, meg azért nem akarok kitakarítani, mert minek, de legalább alapvető rendet raknék... vagy nem tudom. szóval majd átjön este 6-ra és akkor kiderül a szitu.
legszívesebben persze maradnék itthon a seggemen, akár egyedül. nem szeretem én ezt a körülményeskedést... persze, nem nyavalygok. most legalább nem mondta azt, hogy akkor ő mégis inkább elmenne valahova, nélkülem. ez is valami...

amúgy meg újra kellett raknom a gépem. a Vista hétfő este beokádott, hogy lejárt a termékkód. 76-osnak küldtem könyörgő sms-t, nem reagált. a Kos jött át segíteni. bár aztán igazából magam oldottam meg a dolgot. felkúrtam egy XP-t és kész. már csak a wifi nem müxik, amúgy minden. de talán nem is kell az már nekem, mert kibaszom a picsába úgyis a t-online netemet és veszek pannon netet, és mindenki bekaphatja.
de most csak a kisszobából tudok netezni, közvetlen modemes kapcsolattal. remek. :)

remélem, azért jól fog sikerülni az este/éjszaka. rajtam nem fog múlni. Bőgősnek az a terve, hogy hányásig issza magát. tőlem aztán nyugodtan. én úgyis csak spanglizni fogok. de azt folyamatosan. :)

szerintem idén már nem is írok többet, úgyhogy ezennel alkoholmérgezéses, detoxban ébredős, fergetegesen táncolós, mocskosmód szeretkezős, őrülten vihogós szilvesztert kívánok mindenkinek.
az új évre meg minden szépet és jót, egészséget, gazdagságot, szeretetet, szerelmet, boldogságot sattara. :)

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Nagyom Boldog Új Évet Kívánok NEKED!!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! viszont kívánom!!! :)
    (éjjel kb. akkor történt a szerelmetvallás, mikor te kigondoltad, hogy ezt a jókívánságot beírod ide, nekem. tuti, hogy te hoztad meg a "szerencsém"... :D)

    VálaszTörlés