hétfő, december 15, 2008

úgy eltelik

a nap, hogy észre sem veszem... már 2 óra van... remek. :)
eddig jól megy a helyettesítés, bár még igazából statisztikákat nem kellett gyártanom, az majd holnap lesz, na az varázslat... előre rettegek. :)
a hangulatom jó, kivéve, hogy fáj a hasam ezerrel, de hát Vérnénnye már csak nem hagyja, hogy ezt megússzam. :S
munka után Karcsi barátommal találkozom, március óta nem láttuk egymást, hát már éppen ideje azt hiszem. jól le is tolt, jogosan, hogy nem jelentkeztem egész évben... szégyenlem is magam emiatt.
Bőgős most írt iwiwen, hogy vizsgakoncertje lesz, két zenekarral is. ha szerencsés a sorsolás, akkor mindkét vizsga szerdán lesz, vagyis el tud jönni este velem arra a koncertre, ha nem, akkor sajnos nem. :( de édes volt nagyon. azt írja, végre aludt 12 órát, úgyhogy ki van pihenve. szóval most már jól van. :) remélem, hogy gyakorolt is, mert különben szétcsapom!!! :) úgy látszik, néha tényleg kell külön aludnunk, hogy tudjunk mindketten pihenni. csak ne csináljunk belőle rendszert, mert elvonási tüneteim lesznek... :S nade, nem nyafizok, remélem ezt ő sem veszi nyafogásnak. mármint ha ilyesmit említek. szeretek vele lenni, egyelőre nem elég belőle semmi. :)
csütörtökön BKV sztrájk lesz, és bár csak a buszosok sztrájkolnak, én mégis elintéztem, hogy ne kelljen bejönnöm dolgozni. ugyan fizetetlen szabit kell kivennem, de megéri az a nap. a szerda esti koncert után jól is fog jönni a pihi. :) meg egyébként is. egész évben toltam a szekeret, ennyi lazítást már megérdemlek. ja, és munka meg amúgy sem lesz, akkor meg pláne mit üljek itt???
úúúúúúúúúúgy várom a Karácsonyt... hogy ennek a Drágának odaadjam az ajándékot... úúúúúúúúúgy izgulok... mint egy ovis... most még csak visszaigazolást kaptam mailben a jegyekről, de majd megyek és elkérem cserébe a rendes jegyeket is, mert hát ajándékba mégsem adhatok egy emailes visszaigazolást. hogy néz az ki??? :)

a profilomban lecseréltem a mottót. ezt szokta nekem Bőgős mondogatni. gondoltam megosztom a Világgal. :) nekem nagyon tetszik. és mennyire igaz... :) mármint rám. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése