csütörtök, december 04, 2008

a realitás

győzedelmeskedett az álmok és a naivság felett... természetesen nem jelent meg nálam tegnap este Jazzbőgős. se tábla csokival, se anélkül. szart ő a fejemre magasról. biztos azt gondolta, hogy megjött, vagy mittudomén.
ma kaptam egy poénos üzenetet ("Tegnap beállított hozzám Hamlet egy tirannoszaurusszal. Volt nagy dínóm, dánom.") és elküldtem neki sms-ben. nem értette. visszaírt a szokásos, "simulékony" stílusában: "Mi van?"
pfff... erre én: "Na, látom, ma te nem érted a poént. Azért legyen szép napod! :)" hát basszus... én erre már nem is mondok semmit.
persze, elküldtem TG-nek ugyanezt az üzenetet, ő egyből vágta, tolta is rá vissza a poént. (miért is gondolom, hogy mi TG-vel egymásnak vagyunk teremtve??? fogalmam sincs... na, mindegy...)
szóval eddig ez a nap eseménye.
azt kommentelte Edi, nem kell a játszma, és nem vágja, hogy én már legalább harmadszor akartam kivágni a francba. ez most komoly? a pasik tényleg így működnek??? és én vagyok a béna, a tudatlan, a tapasztalatlan, az önfejű, öntörvényű, idóta, sértődős, nyafogós, túl sokat akaró, picsoid nőszemély???
már nem tudok semmit. és nem is értek semmit.
ma akármi is lesz, TG felépül a sérüléséből, vagy sem (bazzz... TG... ez a hatbé már az agyamra megy... vagy megfázol, vagy lesérülsz. nem foglak engedni focizni... :D), én olyan szinten tönkrevágom magam este, hogy abban hiba nem lesz. tépek ezerrel és iszok. nem érdekel. ki kell engednem a gőzt, mert különben szétrobbanok.
Banya is ezt javasolta, hogy foglaljam el magam, és ne agyaljak, de basszus, azért az gáz, hogy már csak így tudok lazítani. ha a joe a menedék minden problémámra és az életem nem rendeződik sürgősen, akkor jobb, ha a fizetésemet egyből a dealernek utalom minden hó elején. vagy a kisszobában termelek ganját aranyosan. :) és nem vállalok felelősségteljes beosztást, mert lassan beszívva jövök dolgozni.
innen nincs messze a lejtő legalja... de az vigasztal, hogy ha a legaljára leértem, akkor onnan már csak felfelé... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése