kedd, december 16, 2008

megvolt a nagy

találkozás tegnap Karcsi barátommal. tök jó volt. :) basszus, 10 éve ismerjük egymást... nem gondoltam volna anno, hogy ennyi idő után is tartjuk majd a kapcsolatot, sőt mi több, fel van háborodva, ha nem tud rólam hónapokig semmit stb. ez azért jó érzés. abból a csapatból más már nincs is, akivel így haverkodnék. pedig baromi jó kis csapat volt. :)
este még a Kos is keresett. hogy valami buliba kellene mennie, ahova sütött vagy 50 db palacsintát, de semmi kedve nincs hozzá, inkább velem lenne. na, mondom remek... azért inkább elhajtottam a buliba, aztán még éjjel felhívott, mikor ment hazafelé. már aludtam javában, azt se tudtam, hogy merre vagyok arccal. nem is nagyon emlékszem, hogy mit beszéltünk, de mintha levágta volna, hogy nem vagyok képben. hm. már értem, hogy miért aludtam olyan szarul. ő is felébresztett, aztán később pisilnem kellett... reggel meg úgy keltem, mint a dög. pedig elvileg nyomtam 8 órányi alvást. elvileg. gyakorlatilag... pfff...
Bőgősről semmi hír tegnap délután óta. remélem szénné gyakorolta magát, azért nem jelentkezett.
Karcsival beszélgettünk erről a kapcsolatról (meg az övéről is), aztán mondta, hogy ő például olyan, hogy ha a csaj minél jobban meg akarja kötni, vagy nyavalyog, hogy legyenek együtt, akkor annál inkább menekül. én meg ezt nem akarom, mert azért nyilván nem mindegyik, de általában a pasik szintén így működnek. úgyhogy visszaveszek az arcomból. már amennyire tudok. nem kell egymás seggében lógnunk állandóan. illetve jó lenne, de ha nem, hát nem...
majdcsak kialakul már benne is a hiányérzet... bár beszéltük, hogy csütörtökön már biztosan ráér, azért én mégsem fogom már csütörtök reggel kérdezgetni, hogy akkor mikor és hol stb. bízom benne, hogy magától fog jelentkezni. az lesz igazán jó. :)
amúgy is TG hiányzik most nagyon, egy eszméletvesztés a társaságában, meg egy hatalmas nagy ölelés... úgyhogy elsősorban ezt kell megszerveznem. :)
semmi egyéb történés nincs, ma már kétszer volt áramszünet a melómban... hogy örülök... hálistennek a statisztikáim nem szálltak el, mert akkor kitéptem volna a maradék hajam is. úgy néz ki, belejöttem az itteni melóba, nem lesz gond. :)
ja, és az mennyire gáz, hogy éjjel azzal a párnával alszom, amin a Bőgős szokott, ha nálam van, sőt, este felvettem az agyonizzadt pólóját, és abban aludtam. azt szagolgattam, hogy az illata velem legyen egy kicsit, ha már a teste nincs ott. ez már a vég kezdete... :) beteg vagyok. tudom.
de szerelmes vagyok és boldog... és nem is kell ennél több... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése