vasárnap, december 14, 2008

a kanapén ülve

megvettem a karácsonyi ajándékot Jazzbőgősnek. meg magamnak is. :)
pont egy pár napja mutatott egy 24 éves, amerikai bőgőslányt a youtubeon. teljesen elvarázsolt.
az előbb átlapoztam a szerdán este begyűjtött MüPa magazint és sikítva fedeztem fel benne, hogy Esperanza Spalding januárban Budapesten ad koncertet. több se kellett, MüPa honlapra fel, 2 jegy megvásárol. :) még éppen időben, nagyon kevés jegy volt már csak.
szóval ez le is van tudva. :) még kap egy könyvet és kész. eddig kicsit tanácstalan voltam az ajándékkal kapcsolatban, félve gondoltam a karácsonyra, de most már mérhetetlen izgalommal várom, mert biztos, hogy hatalmas meglepetés lesz neki és biztos, hogy nagyon-nagyon fog örülni. :)
jaaaaaaaaj, mikor adhatom már oda neki???? most persze ez fog baszni még másfél hétig. :) na, ennél nagyobb problémám sose legyen. :)
amúgy nem jön ma, és lehet, hogy csütörtökig nem is látom. megkezdődött a vizsgaidőszak, szóval nem csoda, ha el van havazva. mondjuk szerdán este az unokabátyám fiainak koncertjére vittem volna el, de hát ha nem ér rá, akkor bukó... megyek a Tesómmal.
egyébként rettegek ettől a héttől, mert a főnökömet kell helyettesíteni a Róna utcában és baromira nem vágom, hogy ott mi és hogyan van... szóval húzós 5 napnak nézek elébe, már érzem. :( pedig jó lett volna ezt az utolsó hetet végig lazítani... de hát sajnos nem lesz rá lehetőségem. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése