hétfő, december 08, 2008

családi "nyaralás"

kipipálva. nem sokat pihentem, de jó volt. együtt voltunk, fürödtünk, szaunáztunk, ettünk, buliztunk... szóval összességében érdemes volt annyit utazni. :)
tegnap este végre újra találkoztam a Bőgőssel. már egy hete nem láttam. hiányzott, na. :S
megetettem, főztem neki teát, néztünk South Parkot aztán lefeküdtünk. már majdnem éjfél volt, de még pár perc volt hátra, így addig nem kezdhettünk szexelni, mert éjfélkor fontos sms-t kellett elküldenem. úgyhogy addig csak masszíroztam a hátát. :) megértette, hogy a legjobb Barátomról van szó, egyáltalán nem nyavalygott.
így hát 0:02-kor elküldtem a legeslegeslegeslegeslegjobb Barátomnak, az örök szívcsücsöknek az sms-t, amiben nagyon-nagyon boldog születésnapot kívántam neki. (gyk: TG-ről van szó)
mert ez a Drága éppen ma ünnepli. :) (és milyen névnap van ma a Márián kívül??? MARION!!!! na, nem is filozofálnék ezen... ;)) és idén is én akartam lenni az első, aki felköszönti. hálistennek sikerült. :)
nos, sms elküldve, majd 1 óra szex... cigaretta, összebújás, imádás, alvás. :)
reggel együtt elindulás. ő a bőgőjét cipelte. ma este újra feljön. mondta, hogy zongoráznia kell, gyakorolnia kell, mert holnap seggrúgják valamelyik tárgyból. erre mondtam, hogy végülis nálam is tud gyakorolni, ott a zongora. és nem is tiltakozott. túróscsuszát főzök neki vacsorára. nyammm. :)
jajnekem... tök jól érzem magam vele... egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire jó... komolyan mondom: még sose volt ilyen jó... senkivel... nyomába se léphet senki (mármint akivel "kapcsolatom" volt. gyk: TG a nyomába léphet, sőt, előtte jár fél testhosszal, de vele ugyebár nem volt "együttjárás"). és igen, boldog vagyok vele... és igen, azt akarom, hogy hozzám költözzön. és igen, azt akarom, hogy minden reggel mellette ébredhessek.
és igen, gyereket akarok tőle...........
MUHAHA!!! ez utóbbi a napi vicc volt. :))) csak hogy figyelsz-e kedves Olvasó!!! :) no, azért csak egy ideig vicc ez... idővel esedékessé válhatna... de ahhoz még el kell telnie együtt némi időnek.
tudom-tudom... úgy változok, mint a szélkakas... hol ezt mondom, hol azt... de azért egyre inkább egyfajtát mondok... mert rászolgál folyamatosan... sms-ben már rendszeresen "Kedves"-nek szólít, akkor is hív, ír, ha én nem (direkt kipróbáltam hétvégén). és mikor együttvagyunk akkor édesdrágacsillag... :) mi kell még??? :)
maradjon ez így sokáig, szerintem ennyi elég. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése