vasárnap, december 28, 2008

felidéztem a múlt

hét zenei emlékeit. mert annyira nincs még alhatnékom.
elsőként a Radio Carramba adását, amiben TG is pörgette a lemezeket... wowwww... befosássss...
aztán meg a vasárnap esti Tilos őrületet, amire TG-vel rápörögtünk rendesen... úrjézusss... ez még tisztán is üt basszus... nemhogy full betépve...
ha érdekel valakit, hallgassa... de egy spangli csavarintása ajánlott. főleg az utóbbihoz. :)

továbbá eszembejutott, hogy iwiwen tüntetőleg "egyedülálló"-ra változtattam a családi állapotom. eddig semmi sem volt kint, most meg ez. na, nem mintha Bőgős nézegetné.
aztán, hogy szerintem én már most elengedtem a Bőgőst... merthogy...
- hétfőre egésznapos, főzőcskézős, ivós-dugós programot szerveztem a Kossal. remélem összejön.
- és újra Kéményseprővel incselkedek. szívesen bevonszolnám az ágyamba. most mintha félig-meddig kötetlen kapcsolatot keresne. amolyan testi-lelki barátnőt. nem egy alkalomra, de nem is holtomiglan-holtodiglan. azért Kéményseprő is 90% közelében karistol, ez nem elhanyagolható szempont. annyiszor látnám őt is, mint a Bőgőst. szerelem nem biztos, hogy lenne, de átmenetileg talán még azt is kibírnám. főleg, mert Kéményseprő azért mindig is szívcsücsök volt, elég régóta.

ésmég. hogy nemsokára beindítom az új oldalam, ahol majd minden blog és még egyéb nyalánkságok megtalálhatók lesznek. január elején már terveim szerint működni fog. és ha már összeszedem az irományaimat, akkor elkezdem könyvalakba is berendezni. most, hogy elolvastam Marian Keyes egyik könyvét, rájöttem, hogy ilyet én is tudok írni. sőt. tulajdonképpen már megírtam. a blogom maga egy könyvnyi anyag ugyebár. összerendezem, rendbekapom és megpróbálom kiadatni végre. hátha lát benne valaki fantáziát. aztán ha jön ihlet, vagy biztatás, akkor nekiállok valami más sztorinak is. vagymi. oszt majd dől a lé!!! híres leszek, celeb leszek... MUHAHA!!!

egész karácsonyba nem cigiztem egyébként, a köhögés miatt úgy is voltam, le kéne szokni róla. ehhez képest vettem este egy dobozzal és felét már elpöfékeltem. na, a cigiről leszokás nem lesz újévi fogadalom. minek? úgyse tudom abszolválni. :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése