péntek, december 12, 2008

már be vagyok rúgva

pedig még csak 11 óra lesz... remek kis nap ez, már látom. ;)
a tegnapi is remek volt. vásároltam néhány apróságot munka után a Liszt Ferenc téren a kirakodósoknál. aztán elgaloppoltam, szinte végig gyalog, a kiállításra. azt hittem elkések, mégis én értem oda előbb. :)
Jazzbőgős örült nekem, főleg, hogy cigi is volt nálam. :) a koncert jó volt, nekem legalább is tetszett. nyilván ő nem volt megelégedve. de hát ő sosincs. :) maximalista. :) ami persze nem is baj, legyen is!!!
a megnyitó után én hazasiettem, ő később jött. nekiálltam mára muffint sütni, két adagot, és rendeltem kaját, mert semmi ötletem nem volt hirtelen, hogy mit adjak neki vacsira. jah, mert úgy volt, hogy megy próbálni Rákoshegyre, aztán mégsenem ment, úgyhogy jött hozzám. ;)
megvacsiztunk, kisült a muffin, abból is kapott, aztán nekiálltunk youtubeozni... éjfélig.. óbazzz... majd bealudtam. de rá is voltam pörögve. mármint a szexre. úgyhogy megkaptam azt is. :) volt vagy hajnali 2 mire elaludtunk.
reggel fél 6-kor keltem, eltakarodtam a körmöshöz. hazafelé vettem sajtos croissant-t (ezt hogy a faszba kell helyesen írni???), a kávéja mellé. :) teljesen elalélt, mikor csókkal ébresztettem, majd benyögtem, hogy mindjárt kész a kávé és ott várja mellette a sajtos croissant... hát... én már csak ilyen vagyok... ugyebár... gondoskodó, törődő, körülugrálós, meg minden. :) ha én valakit szeretek, akkor a seggét kinyalom. persze addig a pillanatig, amíg cserébe szeretetet, kedvességet kapok. ha nem kapok, akkor bunkó leszek és kész. de azt meg jobb nem tudni...
nagynehezen elindultunk. bezavartam a suliba, hogy ne lógjon, mert tarkón vágom... ;)
nem hiszem el, hogy ilyen pasi van... ülünk reggel a kávé felett. rámnéz, megkérdezi: "jól vagy?" mármint, hogy minden rendben van-e, hogy vagyok, stb. szóval hogy ez így eszébe jut. eddig soha, senkit nem érdekelt, hogy vagyok... őt meg láthatóan igen... fura, de tényleg úgy van, hogy a "zord külső érző lelket rejt..." vagy valami ilyesmi. mármint hogy egy vérgeci ugyebár, velem együtt, de hihetetlen érzékeny ember. jó, ez a Halakban alapból benne van. de akkor ezek szerint nekem Halak kell. bármennyire is tiltakoztam eddig ellenük... :)
illetve nem. nekem Ő kell. és ennyi. :)
ja, és miért vagyok részeg??? utolsó napunk itt, a megbízónál, idén. karácsonyozunk egész nap. egy vodka+burn kombóval nyitottam reggel, hoztam be házipáleszt, de azt majd csak 2 után iszunk. a hangfalakból karácsonyi zenék szólnak, mindenki csillogó szemmel várja az ajándékát... na, szóval klassz minden.
dolgozni is kéne, de semmi erőm és kedvem. pedig rengeteg melóm van. na, majd mingyá' rárepülök. :)
jah, este Esztergom... ha minden jól megy, és az összes aprószent is úgy akarja, akkor TG-vel. :) tök zsír lenne... wháááááááááááá!!!!!!!!!!!! ehhez viszont addig el kell, hogy múljon a fejfájása. szóval akkor most mindenki, azonnal küldjön pozitív energiákat TG-nek és mormoljuk együtt: "MUKOGGGY!!!!!!!!" :)

2 megjegyzés:

  1. fekete haj, lila csíkokkal?
    szerintem ma láttalak a Király utcai villamosmegálóban :-)
    lehetséges?

    VálaszTörlés
  2. nemnem, kedves b, csak fekete a hajam, nincs benne lila csík, és a Király utcánál nem is voltam pénteken.
    de te Pesten voltál??? szólhattál volna... ;)

    VálaszTörlés