szerda, december 10, 2008

segítséget kaptam

a tegnapi DM-es nagybevásárláshoz, a Kos személyében. felhívott, hogy arrafelé kolbászol, fussunk össze. mondtam, oké, fáradt vagyok, dolgom van, de a DM-be bejöhet velem, ha akar. a 10 perces bevásárlás fél óráig tartott, mert fecsegtünk, évődtünk, én meg még bohóckodtam is. aztán képes volt a raklapnyi macskakaját hazacipelni hozzám, meg még a többi cuccot, amit vettem. nem engedte, hogy segítsek. hát nem tündérpofa? :)
feljött, aztán addig ügyeskedett, hogy a cipőmbe csempészet egy mini csokimikulást. hogy ő tulajdonképpen nem akar zavarni, csak igazából azért akart bejutni a lakásomba, hogy ezt megtegye... ez valami őrület... ilyen pasi még van??? befosok... teljesen zavarbahozott... :S
aztán beszélgettünk még, fogta és puszilgatta a kezem... állandóan abba az irányba terelte a beszélgetést, vagy úgy terelődött, hogy kiderült, szexelne velem...
később említettem neki, hogy nem tudok felengedni a Bőgőssel, mert még mindig ott tartok, hogy csúnya és kövér vagyok... erre ő: "nem lehetsz csúnya, ha egyszerre két pasi is lelkesen udvarol neked..." pfffff... itt aztán majdnem padlót fogtam... :)
mikor már majdnem elaludtam állva, akkor észbekapott és elindult haza. fájó szívvel. jól megölelgettem és a szája sarkára kapott puszikát.
sokáig nem tértem magamhoz, de mennem kellett hajat festeni. aztán ettem, tévéztem még és 9-kor lefeküdtem aludni. nem sikerült bepótolni az eddig kimaradt alvásokat, de lényegesen jobb a helyzet. :)
mindjárt hétvége, csak ez éltet. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése