szerda, december 17, 2008

nem alakult teljesen

szerencsésen a mai nap.
nem tudtam reggel télifagyit venni, így a vizsgakoncertek sorsolása fos lett. vagyis hát csak annyi, hogy holnap is lesz még egy kör. így viszont nem jön ma velem koncertre a Bőgős. :(
ami egy kicsit rossz, mert titkon számítottam rá, reménykedtem, de hát ez van. :(
amúgy semmi extra, két kampányt az imént zártam le, már csak egy fut, ma még azt is gyorsan, aztán takarodás. holnap lehet, hogy mégsem lesz sztrájk, mindenesetre akkor sem jövök be. így, hogy a kampányokat lezárom időben, pláne. döglök otthon ezerrel.
a Tesóm reggel hívott, hogy menjek már elé a munkahelyére (ami 2 háznyira van tőlem). nem tudtam elképzelni, mit akar. nos, hozott nekem szilvásmarcipános tortát. nem is sejtem, mivel érdemeltem ki, de nagyon örültem neki. még nem ettem meg, de lassan rávetem magam. TG persze irigykedik. :)

melóban közben kiderül, hogy egy kolléga, akit bunkó faszkalapnak gondoltam, az igazából egy kurvajófej pasi. már ezerrel tolta itt nekem az oltást, meg hogy iwiwen lengébb képeket várt rólam, de persze végignézte mindet... ahhh... belepirultam ezerrel... még jó, hogy telefonon nyomta. :)

egyéb betegség nincs, most azonnal dobok egy sárgát, majd pedig felfalom a tortaszeleteket. :) ja, mert kettő van. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése