hétfő, december 29, 2008

túl az első

veszekedésen Bőgőssel. vagy hát nem is tudom, hogy veszekedés volt-e. igazából mindketten jól besértődtünk, de csak mert nem mondtuk ki, hogy mi a bajunk a másikkal. megígértettük egymással, hogy többet ilyet nem csinálunk.
tegnap este még egy párszor rácsörögtem, hogy beszéljek vele végre, de nem vette fel a telefont. aztán küldtem egy smst: "Örülnék ha adnál valami életjelet. Már ha fontosnak tartod. Ha nem, akkor végülis mindegy..."
hajnali 1-kor hívott fel, hogy otthon hagyta a mobilját, azért nem vette fel, de hogy hol vagyok, hogy átjöjjön-e. mondtam, ha akar, jöjjön. hezitált. ez annyira nem esett jól. (később persze megtudtam a hezitálás okát) aztán úgy döntött: jön. 2 körül ért ide.
addig én nekiálltam porszívózni gyorsan. ugyebár megfogadtam, hogy vasárnap már nem porszívózok, a hajnali negyed 2 viszont vastagon hétfőnek számított már. fél füllel mintha hallottam volna közben, hogy az alattam lakó dührohamot kap és hívja reggel 8-ra a költöztetőket. :)
mosogatás, saját magam kicsinosítása következett, ja, meg az ajándékának újracsomagolása. kivettem ugyanis egy könyvjelzőt belőle, mert elég konkrét szöveg van rajta, amit nem akartam, hogy félreértsen (és úgy járjak vele, mint Repülőssel anno, mikor képeslapot dobálgattam neki), viszont beleraktam egy színes ceruzát, amit tegnap a PIM-ban vettem.
aztán visszaültem a laptophoz és vártam. megérkezett. nem volt nyakábaugrás most sem. elég ittas volt. de nem ezért. duzzogtam. aztán kiderült, hogy ő nálam sokkal jobban duzzog és sértve érzi magát, úgyhogy ha én tegnap nem hívogattam volna, akkor ő bizony nem keres kurvasokáig. hűha. magyarul kiállt a szekerem rúdja rendesen.
ja, mert hogy mi is volt a baj??? hát az, hogy én kedden úgy bevágtam mögötte az ajtót, mikor elment. (persze, mert kurvaszarul esett, hogy nem jön vissza este, de még csak meg se próbálja) aztán meg még a "BoKa" üzenetem. szóval kész. totál kiborult, hogy mekkora egy "geci" vagyok. és hogy most aztán bunkóztam vele rendesen. haragudott. nagyon. én meg persze totál megrémültem, hogy úristen... ez picsán fog rúgni. nyilván nem, hiszen eljött éjjel, de hogy nem jókedvében, az száz. na, akkor aztán megbeszéltük, hogy mi volt a hirig. mindkét részről. hogy nekem mibajom volt, meg hogy neki. meg még sokat beszélgettünk mindenféléről. kapcsolatokról. a lényeg, hogy azért mégiscsak itt volt. tehát akart látni. és nem azért, hogy elvigye a cuccait, hanem hogy megbeszéljük, hogy mi a fet.
őszintén szólva, igazat adtam neki abban, hogy hülyén viselkedtem, hogy bunkó voltam. bocsánatot is kértem. odaadtam a karácsonyi ajándékát. a könyvben volt a koncertjegy. kinyitja, lapozza, én már csillogó  szemmel, tűkön ülök, hogy mikor találja meg... erre megtalálja. azt mondja: "nem mondod, hogy vettél erre a koncertre jegyet!!!!???..." :) elhűlt egy pillanat alatt. de tényleg örült. bár részeg is volt, meg ugye még duzzogott is, de örült. ő nekem persze nem hozta az ajándékom, mert a hiszti miatt nem érezte úgy, hogy én kaphatnék ajándékot... jogos. :)
közben tévéztünk, toltuk a páleszeket (antibiotikumra... nem vagyok kispályás... de hát nem volt benne a betegtájékoztatóban, hogy nem lehet rá inni, úgyhogy ittam. a mai fejfájáson kívül egyéb panaszom nem lett. ez amúgy is csak "gyümölcslé", párlat, ráadásul olyan tiszta alkohol, ami fertőtleníti a torkom, a dokicsaj meg írt is fel torokfertőtlenítőt. ennyi. :D)
én bújtam hozzá, mint egy kiscica, bűnbánóan. hajnali 4 után keveredtünk az ágyba. szexeltünk. mivel én már éjfélkor csiszoltam egyet (nem gondoltam, hogy még látom éjjel), ezért rám nem sok gond volt fordítva, ami nem is volt baj. ő viszont megkapta a magáét. ;) el is aludt utána egy perc alatt. :)
reggel 10-kor hívott a Tesóm, hogy találkozzunk. lementem, ő addig aludt tovább. elmentem bankba, boltba, bevásároltam a mai főzéshez. a múlt keddi kaját ma főzte meg. mire hazaértem, már a tévé előtt döglött. kávézás, cigizés, hülyülés, bújás, ölelkezés, szeretés... hmmmm... csodás reggelek ezek... (majdnem délben főleg)
aztán nekiállt főzni. kuktáskodtam megint mellette. kurvafinom lett a kaja. hálistennek húsmentes, mert már húsmérgezést kaptam a karácsonyba. megkajáltunk. elmosogattam. összebújás, zenehallgatás, bőgőhöz pedálnézés neten. vagymijaszösz. talált valami kurvaolcsót, el is ment megvenni. :) aztán hazamegy, kiganyézza a szobáját, mert Csillukához vendégek jönnek. kipróbálja ezt az új cuccot, aztán jön vissza. este elvileg megyünk a Gödörbe, 18 éves a Korai Öröm... de most nézem, hogy 1500 péz a behopp... fuck. most vertem el egy valag zsét ződre. de legalább lesz. :) más nem is számít. legalább nem kell piára költenem. ez olcsóbb megoldás. és jobb is. másnap nincs bajom. :) (tényleg, antibiotikumra lehet füvezni??? az sincs benne a betegtájékoztatóban... pfff...)
hétfőn körmösnél kéne kezdenem... de hogy miből??? a Tesóm már így is gutát kap, hogy állandóan tőle kérek... ha tudná, hogy fűre költöm... megölne... az tuti. jogosan persze. na, majd megoldom valahogy. vagy nem tudom... valami csak lesz.
a lényeg, hogy Bőgőssel minden oké. igyekszem összekapni magam, és ha már képesek vagyunk megbeszélni dolgokat, mindent, akkor a bajainkat is beszéljük meg egymással és ne maradjon bennünk tüske. szerintem így működni fog. már mikor tegnap meghallottam a hangját a telefonban, akkor tudtam, hogy végem van. nem és  nem tudom elengedni és nem is akarom. ő kell nekem, és nemcsak azért, hogy legyen valakim. hanem mert jó vele. ilyen pasim még sosevolt... és talán nem is lesz soha... vagy nem tudom... ma délután is csak bújtam, bújtam hozzá ebéd után. egy cm-nél távolabb nem akartam tőle lenni. imádom a mocskos pofáját.
ahhh... ma találkoztam TG-vel 3 percre... jujujuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj... hogy öltözhet valaki ilyen kibaszott jól??? áfaszom... kurvajó a stílusa... ehhhh... na, hát mégiscsak az én legjobb Barátom ugye... ;) néhány sms-ét megosztottam Bőgőssel (a lengyel csajosat, meg a sztorit, hogy értse), hát röhögött ezerrel... most már meg kell ismerkedniük. Bőgős szerint kurvajófej lehet... na, szerintem meg az. ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése