vasárnap, október 19, 2008

tudom, sokszor mondtam

már, hogy ilyen, meg olyan estém volt, és hogy eddig még soha ilyen sat. sat. sat...
hááááááááááátttttttttttttttttttt... a történelem ismétli önmagát... vagy inkább folyamatosan übereli önmagát...
aztatelibekúrt kurvaéletet... OMFG!!! áhhh... szavakba nem tudom önteni, hogy mi történt/történik velem...
Jazzbőgős jött, látott, győzött... ennyi...
jött, hozott ajándékot (egy finom füstölőt) meg bort. bor kinyit, isz. tévézés, fecsegés. aztán csinál egy cigit (csodaszépet). Trend berak, elindít. cigi kirepít a Holdba... mindkettőnket... totál egymásraszívódás... annyira finom, annyira gyengéd, annyira szenvedélyes... annyira kelllllll.... nem lehet betelni vele... sőt... ő sem tud velem betelni...
aztán persze megéhezik a zöldtől. megetettem. elalélt. egy pár pirítós. kétféle sajt. oliva. aztán desszertnek karamellás milka... láttam az elismerést a szemében. :)
aztán újra egymásra szívódás a kanapén. vagy csak ölelkezés. csendben pihegés. egymás szívverésének hallgatása. kicsit bepunnyadt. betettünk south parkot, hogy ne aludjon be. egy részt végig is nézett, a végére persze bealudt. bevittem a hálóba. na, ott megébredt rendesen. :)
egymásraszívódás megint. mivel Vérnénnye itt van, nem engedtem neki semmit. és én sem csináltam semmit. nem esett le neki, hogy mi a szitu, így nála továbbra is az önmegtartóztató, mindent azonnal oda nem adó lány képében tetszelgem. és ez jó. nagyon jó. ;) totál büszke vagyok magamra. :)
sokáig évődtünk, aztán valami hihetetlen pózban aludtunk el. én félig a hasamon, ő teljesen átölelt, valahogy a karomon támaszkodtam, ami később totál megfájdult.
mocorogtunk sokat, de 2 cm-nél soha nem került tőlem távolabb. egy takaró alatt, egy párnán... és ő is pont olyan, mint én. ahogy fordul álmában, vagy megmozdul, mindig megsimogat, megpuszil... és én is ugyanezt. és nem zavarja. és nem nyavalyog, hogy hagyjam aludni... áhhhhh... nem hiszem el, hogy ilyen pasi van...
reggel megébredés... egymásra "szerelmes" nézés... ölelkezés, csókok, simogatás, bújás... felkel, hogy kimegy, aztán az ágy sarkánál megtorpan és visszafekszik mellém... ábazmeg.... megőrülök... éssssssssss... VELE ÁLMODTAM!!!! már most. most éjjel. ahogy ott feküdt mellettem. ilyet...!!!
nem sűrűn álmodok pasikkal. 76-ossal 1-2-szer talán, TG-vel is párszor, meg egyszer TZ-vel és ennyi. de velük mind úgy, hogy már jóideje ismertük egymást és éppen közelemben nem voltak. Jazzbőgőssel meg még 3 hete sem, és ott fekszik mellettem... és közben teljesen belemászik az agyamba...
beszélgettünk még a kanapén, hogy mennyire egy húron pendülünk. kérdeztem, hogy volt-e már neki ilyen. azt mondta, ennyire még talán soha, senkivel... és hogy ez mennyire tök jó. hogy szerinte ebből még akármi is lehet... :)
10 körül felkeltünk. kávé. cigi. fecsegés. 11 után indult el. ment próbálni. néztem utána az ablakból. még egy párszor hátrafordult és integetett. :)
hajjajajajjjjjjjjjjj... nyakig. sőt fülig. sőt a fejem búbjáig benne vagyok. totál. teljesen. már ott ült a szám szélén az a bizonyos szó. már előbugyogott belőlem, de visszanyeltem. nem akarok hibázni. nem akarok elsietni semmit. pláne nem akarok én lenni az első, aki kimondja... szerintem egyébként, ha egyszer végre teljesen összeforrunk, a testünk is összeolvad, akkor már tőle is várható a dolog... (tudom amit tudok, ugyebár...)
és egyszerűen nem érdekel a művészvilág, nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam a barátai, ismerősei... nem érdekel SEMMI!!!! vele akarok lenni. akarom őt. élvezni akarok minden percet a társaságában.
már csak azt kérem a JóIstentől... ez így tartson örökké... :)

2 megjegyzés:

  1. nem megmondtam? :-)
    mindenféle szempontból büszke vagyok rád ;-)

    VálaszTörlés
  2. köszi, köszi Drága!!!
    ez a jellemfejlődés már nekem is furcsa szinte... de nagyon-nagyon jó érzés!!!!
    :)

    VálaszTörlés