csütörtök, október 02, 2008

11-re

sikerült beérnem ma a melóba... omfg... mekkora estét csaptunk TG-vel!!!! :)
7-re jött, én vettem egy nagyon-nagyon finom rosét, kinyitottuk, inni kezdtünk. csinált egy cigit. eltoltuk. közben elindítottam a Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmet. láttam is, meg nem is. TG sztorizott. én sztoriztam. szóval el lehet képzelni... :)
közben eszembe jutott, hogy vettem sajtot meg olívabogyót a borhoz, esetleg fogyaszthatnánk... így is lett. :)
az üveg kifogyott, a filmnek vége lett... hááááát... mit is tegyünk???
addigra már szanaszét áradoztam magam a Trendről, úgyhogy végül elindítottam azt is. én már nem tudom, hányszor néztem meg... ő most látta először. és tök jó, hogy velem. a hifit csutkára tekertem, üvöltött a zene. közben csinált még egy cigit... hmmm...
annyira gallyra készen lettem, hogy az nem igaz. vagyis, mindketten. kezdtünk kiszáradni, úgyhogy kevertem egy-egy vodkaredbullt még.
szerintem el lehet képzelni mennyire orbáncos módon berúgtunk és betéptünk... mint az állatok...
a Trend után jött a youtubeozás. :) zene keresgetés. mutogatta a jobbnál-jobb számokat, amikor azt mondja, hogy jön a legnagyobb királyság. és jött. és pont az a szám, amit már akartam is kérni tőle, hogy keressük már meg, mert szerintem a legeslegeslegjobb ebből a műfajból. (de persze nem jutott eszembe se a címe, se a neve, annyira kész voltam) erre önmagától, szó nélkül, olvasva a gondolataimban, meg a sajátjában, mert hiszen neki is ez az überfasza szám, szóval egyszercsak berakja ezt.

és akkor megőrülés... úrjézusss... és szívjuk a cigit (TG aki nem dohányzik, füstöl mint a gyárkémény), és tombolás ezerrel... a kedvenc ingemben jött (mármint az ő ingjei közül az én kedvencem...), imádtam... és akkor még egyet az utolsó cigihez, és akkor még egy hazamenőset, és na még egy tényleg utolsót... áhhh... a zene az élete, ahogy nekem is. ;)
a szobában egyébként olyan füst volt, hogy alig láttam... döbbenet. teljesen beállt a füst. ja, persze a gyertyatartó kigyulladt még korábban, TG oltotta el a csapnál... az is égett és füstölt ezerrel. na, meg mi is.
megbeszéltük, hogy szilveszterre csinálunk egy olyan bulit, ahol csak ezek a zenék mennek, ő lesz a dj és tolja ezerrel... nanáhogy ott a helyem!!! ;)
óbazzzeeeeeeeeg... akkorát lehet partizni TG-vel. meg tépni. meg röhögni. meg sztorizni. remélem, találok egy olyan pasit majd egyszer, akivel ugyanilyen jó... az az igazság, hogy ő az etalon... és bizony elég magasra tette a lécet... én még egy ilyen fantasztikus, sokoldalú, nem is tudom már a jelzőket aggatni, mert annyi van... szóval én még egy ilyen emberrel nem találkoztam... de remélem, hogy még fogok... ;)
ja, és kaptam tőle ajcsiiiiiiiit!!! :) hozott képeslapot meg egy tevét Dubaiból. :) képeslap kiment a hűtőre, teve meg be a hálóba. a kedves tárgyakat ott gyűjtöm.
befejezve az estét, szóval éjfél körül indult haza (kocsival...), a liftet alig találta meg, úgyhogy kicsit aggódtam érte. miután becsuktam mögötte az ajtót, egyből a pornócsatornára kapcsoltam. megnéztem két filmet. ;) aztán még a Viasaton a Helyszínelőket. szóval volt vagy hajnali 2, mire lefeküdtem aludni.
naná, hogy nem tudtam felkelni reggel 7-kor. úgyhogy sms, és alvás tovább.
este randevúm lesz elvileg, Jazzbőgőssel. a Szépművészetiben játszik 6-tól, mondta, hogy menjek el, nézzem meg, utána pedig igyunk egy pohár bort... hár rendben. :) mondjuk hulla fáradt vagyok, de megpróbálok életben maradni addig.
a munkahelyem központjába is be kéne mennem, de nincs kedvem. illetve van is, meg nincs is. van, mert ott vannak az IT-s fiúk, akik egész nap pálinkáznak, annyira kivannak, szóval jó a hangulat, már csak én hiányzom oda. de nincs kedvem, mert bkv-zni kell, meg akkor a Múzeumba is rohanás, meg ilyenek... hát... nem tudom... majd még kitalálom... :)
úgy döntöttem, hogy kedd reggeltől kezdődik a moratórium cigaretta és Joe ügyben, úgyhogy ha minden jól megy, és az aprószentek is úgy akarják, akkor TG-vel csapunk még egy ilyen estét, aminek a programja a Szétcsúszva (Sorted) c. film lesz. tehát vasárnap vagy hétfő este.
SzöZsöVö, ne csessz ki velem, csináljuk meg!!! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése