szerda, október 08, 2008

az első füstmentes

nap nem jött össze... :( egészen hazáig tartottam magam, bár rettentően nehezemre esett. aztán otthon vacsiztam és muszáj volt utána elszívnom egy szálat. de ezzel még nem volt vége.
úgy készülődtem az esti randira, mint aki halni készül... aludni akartam inkább, dögleni, fáradt voltam, semmi kedvem nem volt az egészhez. azért persze csini voltam, haj belőve, smink vadító stb.
(öltözködés közben Kossal fecsegtem telefonon... én nem tudom mit akar tőlem... célozgat erre-arra... jó, mondjuk picit én is adom alá a lovat... vagy hát nem tudom... engem csak a szex érdekel vele...)
Jazzbőgőssel egy villamoson sikerült utaznunk, de csak a leszállás után találkoztunk össze. illetve ő ért utol. beültünk a Kino nevű helyre. ami egy új hely. a Szinbád mozi helyén nyílt. még nem vizezik a bort. neki is láttunk rosét inni. bent ültünk le, az nemdohányzó rész.
azzal indított, hogy hozott nekem ajándékot. egy antikvár könyvet. Toulouse-Lautrec életéről szól. először azt hittem, csak kölcsönbe, de aztán mondta, hogy ajándék. virág helyett. mert, hogy tudja, szeretem a könyveket... totál levett a lábamról ezzel... :) aztán még rengeteget beszélgettünk, nevettünk. sok-sok-sok közös vonásunk van, nem tudnám mindet felsorolni... de rengeteg... :) az első pohár után kiültünk a "teraszra", hogy dohányozni tudjunk. mert már nem bírtam tovább. elszívtuk a pár szál cigarettáját, majd elment, vett még egy dobozzal, direkt mentolosat, mert én azt szeretem... közben sorra jöttek a pohár borok. fejenként 7dl csúszott le a torkunkon. ahhoz képest, hogy 11-re haza akartam érni, 2-re sikerült.
lesétáltunk a Nyugatiig, és ott váltunk el. éjszakai buszra szálltunk, de ketten két irányba. puszival váltunk el. jó részegek voltunk mindketten. én már oda jutottam, hogy akár meg is csókoltam volna, de nem történt meg. ami persze nem is baj. abban maradtunk, hogy hétvégén megnézzük az új Batman filmet, akárki akármit mond, hogy szar, vagy fos, nem érdekel minket, hiszen mindkettőnk istene Christian Bale és ezért nem hagyhatjuk ki... :) szóval igen, ilyen közös vonások vannak például... de még jajjajjaj... sorolhatnám... :) ja, és spanglizni is szokott... ;)
na, akkor én felszálltam az éjszakaira. szorongattam a könyvet, full kész voltam, hálistennek le tudtam ülni. jegy persze nem volt nálam. eleve olyan éjszakaira szálltam fel, ami azt sem tudtam, hogy pontosan merre megy. jött a bakter.
Bakter: "Jegyeket, bérleteket kérem."
Én: "Tízezresből tud visszaadni?"
Bakter: "Megoldjuk. megmutatná???"
Én: "Egyébként ez a busz megy a Baross utca felé???"
Bakter: "Nem. Ez nem arra megy. a 923-asra kellett volna szállni."
Én: "Miért? Ez hova megy?"
Bakter: "Deák tér-Astoria-Kálvin tér-Ferenc krt..."
Én: "Ferenc krt!!! Remek!!!! tízezresből tud visszaadni???"
Bakter: "Nem tudom, megoldjuk. megmutatná azt a tízezrest???"
Én: *zsebből tízezres előkapar és felvillant, széles mosoly kíséretében*
Bakter: "köszönöm, további kellemes utat!!!"
Én: "kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!!"

na, hát így nem kellett jegyet vennem, sőt, még a Ferenc krt. előtt szólt is a Bakter, hogy az következik, megnyomta nekem a leszállásjelzőt, meg ilyenek... háhhh... ritkán van ilyen pozitív élményem.
otthon lerogytam a vécére, mert nagyon kellett már pisilnem. írtam egy sms-t Jazzbőgősnek: "Jelentem, hazaértem. :) Köszönök mégegyszer mindent: a könyvet és a csodás estét. :) Jó éjt! ;)"
erre a következő válasz jött: "Én köszönöm az alkalmat, hogy veled lehettem! Alig várom a batmant :) csókollak t"
na? zsírkány, mi??? :)
addig-addig, hogy az a verzió jön be: jobban megismerem és beleszeretek. az este folyamán egyébként kétszer is elmondta, hogy ő jólérzi magát velem. mondtam, hogy kölcsönös. :) és már külsőre sem olyan szörnyű. vagy nem tudom. szinte vonzó. és tényleg női testként kezeli a bőgőjét. ezt jól átbeszéltük. :)
na, reggel persze nem bírtam felkelni, úgyhogy 10-re értem be. azt hittem szétesek atomjaimra... :S most meg már a fosás is rámjött (hiába, az a bor nem volt túl minőségi, de a 3. pohár után már tök mindegy...), ráadásul csípőset ettem tegnap... áhhh... nem folytatom... :S
egyéb betegség nincs. ma megint nem cigizek. este Ágiékkal tali a Stexben, hogy Edit még egyben láthassuk, hiszen nemsokára szül. :) jó lenne este sem cigizni... na, majd nem alkoholizálok és akkor kibirom. talán. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése