szombat, október 18, 2008

Boldogság gyere haza...

ma ilyen napom van. így indult a reggelem. hogy nekem ezt kell hallgatni. (na, meg az Árva fiút... na, meg igazából mindegy, csak Cserháti Zsuzsa énekeljen... délutánra Európa Kiadó következik szerintem...) valahogy ilyen hangulatba kerültem.
felvettem reggel a narancssárga kabátom, a dzsekim, ami már tök nagy rám, és azon gondolkodtam, hogy milyen jó, mert legalább ez alá lehet vastagon öltözni, ha megyünk sátorozni és kibaszott hideg lesz. aztán meg felvillant a kis lámpácska... "te hülye picsa!!!! semmiféle sátorozás nem lesz..." na, hát így. és ez.
ma rohangálós délutánom lesz, Péterfy kórház, Róna utcai telephelyünk (egy munkáltatói igazolás kell a hitelemhez), bank, aztán meg kéne venni egy pár cuccot, leginkább nadrágot, pulcsit, mert már minden leesik rólam és már nem várhatok a műtét utánig, ki tudja mikor lesz, nem járhatok addig így... aztán hazamegyek és megnézem a meccset jól, 6-kor és ki nem mozdulok a lakásból hétfő reggelig.
undorító egyébként ez a szombati munkanap. egy hányinger. alig bírtam felkelni reggel, pedig már este 10-kor lefeküdtem. ki vagyok merülve teljesen. de legalább holnap pihenek. egész nap az ágyban fogok dögleni. jobbra dőlés, balra dőlés...
na, ezt meg hallgassátok Ti is... zsilettek sziasztok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése