kedd, október 21, 2008

a következő 2 éves

tervemben szerepel, hogy énekesnő legyek. zenekarral. vagy valami ilyesmi.
nem bírom tovább. szerepelni akarok. énekelni akarok. meg akarom mutatni mi van bennem... meg akarom mutatni, hogy mit tudok...
mostanában rengeteget énekelek, elsősorban a zuhany alatt, meg tulajdonképpen bárhol. most, hogy a zenészvilág ilyen közel került hozzám, teljesen meghülyültem, és újra előtört belőlem, hogy én tulajdonképpen énekesnő akartam lenni már az áltisiben is. (vagy könyvtáros, vagy űrhajós/csillagász, de ez mellékszál...)
ja, és persze Bebe akarok lenni. :) amúgy is szerelmes vagyok belé... :)
vagyis nem. önmagam akarok lenni. önmagamat akarom adni, kifejezni... reménykedem, hogy Jazzbőgős lát majd bennem fantáziát (elég sokat vinnyogok előtte) és felajánlja, hogy. vagy valami. vagy bármi. nem tudom.
énektanárhoz kéne járnom. és le kéne tennem a cigit. áhhh... elég az énektanár. :) a kottaolvasási képességem is fel kéne elevenítenem. jártam én szolfézsra anno rendesen. azt imádtam. :)
új projekt!!! jupppiiiiiiiii!!!! :)
Banya a múltkor úgyis megjegyezte, hogy miért nem mentem a Megasztárba, olyan jól énekelek... (előtte is elkezdtem nemrég dalolni...) MUHAHA... azé', hogy a futottak még kategóriában legyek, azért nem megyek el... magamon röhögni tudok a tükör előtt is... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése