csütörtök, október 09, 2008

történelmi pillanatnak

voltam szereplője ma reggel. megtörtént az, amiért rimánkodtam egész eddigi életemben...
dobpergésdobpergés...
ma reggel egy pasi az utcán leszólított és ismerkedni próbált velem... :D
nem volt szép, nem volt kreatív, de legalább megtörtént... :)) útbaigazítást kért egyébként, jó sokáig kérdezgetett, méregetett, majd megköszönte szépen az infót és benyögte: "legközelebb igyunk meg egy kávét..." mondtam, hogy oké, de már indultam is a buszomhoz... na de nem ez a lényeg, hanem maga a történés, hogy kiszúrt magának, hogy tetszettem neki (annyira azért a fickó sem volt gáz, de nem az esetem), megpróbált velem szóba elegyedni és így. jó, mondjuk egy hete az a külföldi pasi is... na de az azért közel sem volt ennyire konkrét... mindegy. megvolt. kipipáltam. :)
a második füstmentes napom elég jól sikerült, mert napközben egyáltalán nem gyújtottam rá, a munkahelyen már nem is görcsöltem emiatt, viszont este, ahogy a Stexben vártam a többieket, muszáj volt füstölnöm. vettem hát egy szar cigit, hogy annyira ne kívánjam, és abból szívtam el párat. mikor hazaértem, otthon már simán megálltam, hogy ne gyújtsak rá. elhatároztam, hogy legalább otthon nem cigizek, egyrészt ne legyen füstös a lakás, másrészt hogy ne dohányozzak még többet.
Ediékkel nagyon jó volt talizni, Edi egyébként akkora, mint egy anyahajó... ;) kíváncsian várjuk a kis pöcsöst... ;) Rolanddal egy új blog beindítását beszéltük meg (emberek... világszabadalom lesz... be fogtok hugyozni!!!!), Ágival meg kitárgyaltuk a kínaiak rémes szokásait.
közben Jazzbőgős sms-ezett, hogy a barátaival sörözik és kár, hogy nem vagyok ott... aztán meg, hogy 23-án mennének 4 napra Prágába, tudok-e én is menni... persze pont nem, mert én akkor hasfelmetszve fogok fetrengeni otthon... pedig kurvára mennék Prágába, és nagyon szimpatikus, hogy máris ilyen programot tervez... ahhh... na, mindegy. azért bennem még van bizonytalanság... főleg, amikor nem vagyunk együtt. ha együttvagyunk, akkor jó vele, meg minden. de ha nincs velem, akkor elfog a kétely, hogy biztosan őt akarom-e... most is írt, hogy holnap menjünk koncertre, szombaton moziba, vasárnap kiállításra... úgy tűnik, sok időt akar eltölteni velem... ja, iwiwen bejelöltem tegnap, meg elküldtem neki a Pont a bőgős szövegét, mert nem ismerte. erre elfogadta a bejelölést és visszaírt: "ismerlek is, kedvellek is... csók." huhhh... hirtelen ledermedtem... régen kaptam ilyen üzenetet... :) nem is tudtam rá mit válaszolni... ilyen is ritkán van velem... :)
azért persze ma 2 randim lesz. igen. kettő. délben egy kávé valakivel itt a szomszéd kávézóban, 5-kor meg a Stexben egy másik. majd meglátom...
ha nem bejövősek, akkor most egy időre tényleg beszünetem a randizást. Jazzbőgős miatt is (hagyom kibontakozni...), meg egyáltalán. a műtétig már nem akarok semmit. meg utána is jó darabig punnyadás és randi/program stop van. muszáj gyorsan felépülnöm. úgyhogy otthoni döglődés lesz ezerrel.
tegnap a körúton sétálva sikerült 3 db ruhadarabot vennem, összesen 600,- Ft-ért. fel se próbáltam őket, ha nem jó rám, 600-ért akkor se érdekel. egyébként jók. :) az egyik egy lila zakó, már abban villantok ma. :)
a Zeneakadémiánál járva erős kéztetést éreztem, hogy megkeressem Jazzbőgőst (én már csak ilyen utánarohangálós hülye picsa vagyok) de hálistennek letettem róla, inkább csak a Bőgős dalt énekelgettem magamban.
valamilyen szinten foglalkoztat a srác, de azért még nyitott szemmel járok. ő mindenesetre már törölte magát a társkeresőről... hmhm. rettegek... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése