kedd, október 21, 2008

megvan az első

rossz pont. vagy hát nem is rossz pont, csak felbasztam magam rajta. jó, nem nagyon, csak egy kicsit, de fel.
még tegnap délben kérdeztem Jazzbőgőstől, hogy mikor láthatom... erre este 7 körül válaszolt, hogy vagy tegnap éjjel, vagy csütörtök délután... (kicsit furcsa volt nekem a csüt. délután, mert oké, hogy a MÜPA nem jött össze, de attól még találkozhatnánk ma...) lecsaptam az éjjelre. azt mondta, 11 után tud jönni, ha az nem késő nekem. mondtam nem, jöjjön.
tévézgettem addig, majd 10 után készülődni kezdtem. éppen minden klappolt, 23:12-kor leültem a kanapéra, hogy most akkor elszívok egy cigit, úgyis 1-2 percen belül itt van. erre küld egy smst, hogy ne haragudjak, de nem jön, mert még gyakorolnia kell.
annyira ideges lettem, hogy inkább nem is válaszoltam. mert biztos goromba lettem volna.
nem az a baj, hogy nem jött (najó, az is baj), hanem hogy nem szólt 1 órával előbb. mert ha szól, akkor nem állok neki mindenfélét csinálni, hanem lefekszem a faszba. mert ráadásul fáradt is voltam. de bazmeg mikor szól??? amikor már teljes harcidíszben várom. na, ezt utálom a legjobban. és ezt már számtalan pasi eljátszotta velem. de én ezt gyűlölöm. velem ezt nem lehet megcsinálni. illetve meglehet, de csak háromszor: először, utoljára és soha többé... ennyi.
szóval azóta sem válaszoltam neki. ha ma keres, megmondom, hogy bocs, BL nap van. nem érek rá. holnap Vikivel találkozom. csütörtök? hát ja, az jó lehet. de én este Flashre akarok menni Gödörbe. ha jön, ha nem. nem hagyom ki. nincs az a pénz.
ma meg persze igazából Belgára mennék a Morrison's 2-be... de oda sincs kivel... :( ő persze nyilván a MÜPA-ban lesz. ami nem is zavar, csak azt vártam, hogy utána legalább akar velem találkozni. ja, és akkor feldobja a csüt. délutánt... akkor hogy akart ő kirándulni, meg sátorozni, ha tulajdonképpen leghamarabb csak csüt. délután ér rá??? nem is értem... ez is egy szájhős??? egy kamugép??? pfff...
szivem szerint egyébként azt írtam volna neki vissza este, hogy "kár. pedig ma pont szexelni akartam veled..." vagy "még jó, hogy van 3 pornócsatorna..." de nem akartam baszogatni. persze lehet, hogy megérdemelte volna... mindegy. amúgy egyébként dafke ki is csaptam még éjjel... csakazértis. :)
úgyhogy itt most arcomból visszavétel van ám. az a baj, hogy csak ilyen események tudnak erre késztetni. amúgy föld felett másfél méterrel repkedek folyamatosan. és nem találom az arany középutat. vagy repkedek, vagy undok vagyok. nem tudok sejtetni, nem tudok csak éreztetni. illetve tudok. azt, hogy dühös vagyok. nem mondom. csak éreztetem. pl. azzal, hogy nem válaszoltam az sms-re.
és most persze biztos azt hiszi, hogy meg vagyok sértődve. pedig nem. csak vegye észre, hogy nem így működnek a dolgok. el fogom neki magyarázni, ha legközelebb találkozunk. aztán vagy megérti, vagy nem. ha nem, akkor már dobtam is a kukába. én nem küzdök senkivel mégegyszer. mert nem azzal van a baj, hogy nem jött. hanem azzal, hogy nem szólt időben. mert én készültem. én ezekre a találkozásokra baromira készülök. pláne, hogy ő jött hozzám. meg pláne, hogy én már tényleg le akartam vele feküdni tegnap este. de még ez annyira nem is izgat. 3-4 hete bírom pasi nélkül. nem érdekel.
hanem az, hogy nem szólt időben. tudod, mikor már a sminked tökéletesre megcsináltad, magadra fújtad az illatod, csöcskirak, minden. leülsz. és várod. és akkor nyögi be, hogy nem. kibaszottul bosszantó tud lenni!!! és ráadásul már a múltkori múzeumozást lemondta... én még csak egy randit "felejtettem el", ő meg már kettőt beoffolt.
persze, mindenkinek közbejöhet valami. megértem. de szóljon időben!!!! na. most jól kipuffogtam magam. neki már nem is tudok majd puffogni. ezért jó a blog. :)
amúgy semmi extra. átfutott az agyamon reggel, hogy ma műtenének, ha minden a terv szerint halad... áhhhh... jobb nem tudni... :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése