csütörtök, október 16, 2008

elcsattant

az első csók... meg aztán a többi is... Jazzbőgőssel... :) hmhmhm... nagyon fini volt... :)
annyira kurvajól sikerült már megint az esténk, hogy ilyen már nincs is... azt se tudom hol kezdjem... :)
eredetileg 8-kor találkoztunk volna a Blahán. persze késésben voltam, írtam neki, hogy jöjjön a Baross utcához. ugyanis a Gödört néztem ki az este céljául a Dresch-Yengibarjan duó koncertje miatt. Bőgős is helyeselt rá ezerrel. bár először igazából ő fel akart jönni hozzám, aztán terelgettem a dolgot, hogy inkább borozzunk és dumáljunk valami padon megint (nem akartam, hogy minden átmenet nélkül egyszer csak ott legyen nálam, hiszen ugyebár még nem is csókolóztunk addig, de erről már értekeztem itt alább...), aztán majd meglátjuk. vállaltam, hogy viszem a bort. :) persze a két rosét, amit mostanában vettem és ízlett, nem lehetett kapni, úgyhogy vaktában választottam, de nem rosszul. :) vittem a bort. csini voltam. meg is jegyezte. :) egyébként mindig bókolt még eddig valamit... egyszer a sminkemet dícsérte, aztán a katicás fülbevalómat, most meg hogy csini vagyok... kivételesen nem kaptam ajándékot, én viszont vittem neki egy Mozart golyót, aminek örült (Mozart és a marcipán miatt is), később közösen fogyasztottuk el a Gödörnél.
szóval elsétáltunk a Gödörhöz. kicsit bolyongtunk a Király utcában (kerestünk egy új hangszerboltot), aztán leültünk végre egy padra. bor kinyit, cigire rágyújt, beszélgetés, vihogás, évődés. aztán lementünk a koncertre. hát basszus... ez mindenkit ismer... minden második szembejövő emberrel jattolt, hogy "hello, mizu", meg mittomén... már kezdtem rosszul érezni magam... bemutatott egy pár "kollégájának" is... alig tudtam követni a szebbnél-szebb zenész fiúkat... hmmm... :) hallgattuk a koncertet, szorongattam a bőgőzős ujjacskáit... egyébként a volt barátnője is ott volt a koncerten. én először besokkoltam, hogy muszáj nekem most egy ex-szel találkozni??? vagy most ezt így hogy??? de ők tényleg exek, nem úgy, mint Kosék, hogy még egy ágyban alszanak. szóval közöttük már tutira nincs semmi. mondta is neki, hogy ott lesz ő is, és nem egyedül, hanem velem, azt ennyi. :)
koncert után kimentünk még egy üveg bort venni. akkor már nagyon vihogtunk. én főleg. :) kiderült, hogy nem is Halak, hanem KOS!!!!! ez a nap híre... bár pont a határon született, de ő igazából Kos. van benne a Halakból (állítólag csak a jó tulajdonságok), de tulajdonképpen Kos. gyanús is volt nekem, hogy nem nyálas, mint a Halak, hanem belevaló, tökös, határozott, mint egy Kos. jaj, úgy örültem ennek az infónak... :) visszamentünk a Gödörhöz, de már nem akarta a koncertet látni (Grencsó), hanem inkább velem akart lenni a padunkon. így is lett. ittunk, beszélgettünk, vihogtunk, ott folytattuk, ahol abbahagytuk. aztán nagyon kellett pisilnem. aztán végre elindultunk vécére. ja, de előtte, még ahogy dumáltunk, egyszercsak benyögi: "pedig még nem is csókolóztunk. te ezt figyelted???" már nem tudom hogy jött fel szóba, de én belül annyira vihogtam... hogy ugye én is ezen zsizsegtem a blogban, meg általában... na, aztán amikor elindultunk a vécére, akkor még a padnál, ahogy felálltunk, szembefordultunk, néztünk egymás szemébe, akkor már tudtam, hogy nem úszom meg (nem is akartam megúszni), na, és akkor... és ott... és így... gyengéden, lágyan, édesen... na, onnantól kezdve fogta a kezem, ölelte a derekam, puszilgatott lépten-nyomon, el nem engedett. úgy mentünk le a Gödörbe... hajjaj... mint egy szirupos, amerikai tinifilm... :)
pisilés után vissza a padunkra. tovább beszélgetés, vihogás, csókolózás, ölelkezés... hajnali 2-ig sikerült itt eltölteni az időnket. akkor adtam ki a jelszót, hogy indulás haza. mármint ki erre, ki arra. megvárta velem az éjszakait. ott is csók. kérdezte, hogy nem kísérhetne-e haza. mondtam, hogy nem. :) (egyrészt mert nagyon késő volt már, tuti nem aludtunk volna egy percet sem, másrészt meg nem akartam, hogy azonnal mindent megkapjon...)
jött a busz, elváltunk, hazamentem. 3 körül aludtam el. dög fáradt vagyok...
jaaaaaaaaa!!!!!!! a legjobbat nem is mondom... jövő héten, csüt-péntek, elmegyünk a Börzsönybe sátorozni... :))) állítólag van ott neki egy telke (Kismarostól nem messze), ahonnan le lehet látni a Dunakanyarra, de nincs ott más, csak fa, meg patak... szóval ott verünk sátrat... jó, mi??? én már totál rá vagyok pörögve!!! :)) remélem kibaszott hideg lesz, meg szakadni fog az eső és/vagy a hó... de sebaj, mi kemények vagyunk... ;) főleg én. :)) na, ezt elmeséltem TG-nek, erre mit mond??? "micsoda kúrótúra lesz ott..." MUHAHA!! :))
lesz ott minden, kéremszépen... :) addig azért lehet, hogy kéne egy főpróbát tartanunk az ágyban is, mert mi van, ha meglátja a testem textil nélkül és mégis kirohan a világból... ez lehetőleg ne a Börzsönyben jöjjön rá... inkább a nyócban... :)) viszont szombaton jön Vérnénnye... és épp ha elmegy csütörtökig... úgyhogy bele kell húznunk... ;) én már kívánom, hogy őszinte legyek... tegnap már nagyon bizseregtem... jó, az is igaz, hogy hetek óta nem voltam pasival... jó, mondjuk hétfőn a Kossal csókolóztam, de ennyi... igazából iránta jóval kevesebbet, vagyis semmit nem érzek... az csak a lelkemnek kellett azon a geciszar napon, hogy valaki kényeztessen... nade tegnap bizseregtem is. kívántam is. akartam is. de azért tartottam magam. egy Dög voltam, de nem kapott meg egészen. egye csak a penész... ;)
amúgy olyan humora van, olyan beszólásai vannak, olyanokat vihogtam... akkora a dumája, hogy kész... mondom, ezt nem hiszem el... egyáltalán nem a sznob, csőlátású, elszállt művész. kurvára nem. pont hogy nyitott, széles látókörű és ízlésű (mindenben), nagydumás... áhhh... folyamatosan vihogok egész nap, ha a beszólások eszembe jutnak... le nem szakad a vigyor a pofámról... pedig szétesek a fáradtságtól. és még volt kollégákkal találkozom 5-kor. pedig már azt hittem, nem lesz belőle semmi. de mégis.
pedig Jazzbőgős egy borkóstolón játszik este 6-tól... őt is szívesen megnézném... meg a borokat is... meg hát igazából kurvára lennék vele... annyira durva... volt, hogy csak ültünk a padon egymás mellett, nézelődtünk, néztük az embereket és csak hallgattunk... és az is jó volt... hozzábújni és hallgatni...
azért már érzem, hogy nagyon-nagyon szeretne megdönteni... vagy baromi régen volt nővel, vagy ennyire tetszem, vagy nem tudom... persze most már engedélyezni fogom neki... hálistennek ki van takarítva otthon, tehát akár fel is jöhet valamikor... :)
próbálok visszavenni magamból és nem zsinnyegtetni a dolgot túlságosan. nehogy megint itt basszam el. picsába. valljon már valaki nekem szerelmet először és ne fordítva legyen megint... ehhh... zippzár a számon, bekussolás van, udvaroltatás van meg ilyenek...
love is in the air... láláláláláláláááááááááááááááá... :D
na, eltakarodtam. elosztom magam néggyel, az lesz a jó... :)

2 megjegyzés:

  1. Navégretökjó, így tovább :) én még egyben.

    VálaszTörlés
  2. kösziköszi, igyexem. :)
    és jó tudni, hogy még egyben. plíz értesíccs, ha van változás. :) és olvass minden nap! legalább nem uncsizol. ;)

    VálaszTörlés