péntek, október 10, 2008

az ötórás randi

persze eljött. bár késett. már semmi kedvem nem volt hozzá. jól felbasztak előtte az ofotértben. persze odaértem időben, én a lúzer, ez meg megváratott, kb. 15 perccel, amit rühellek. Vágó egyébként. mármint a szakmája. TV2, RTL, MTV, Duna és több filmszemlés film kapcsolódik a nevéhez. 15 éve van a szakmában. remek. de too much... csak úgy jellemezhetném, hogy egy őrült elég a mi családunkba, még egy másik nem kell. mármint rajtam kívül.
egy túlmozgásos, hiperaktív, kicsit szétesett, munkabolond, halálosan intelligens, értelmes, szexmániás, családcentrikus, éjjelibagoly, kissé túlszívott fickóról van szó. ha nem hazudom azt, hogy este házibuliba megyek, biztos, hogy teker egy cigit és leteper... vagy valami ilyesmi.
nem volt rossz találkozó, de egy percig nem gondolkodtam azon, hogy esetleg folytatnám... biztos, hogy nem... na, ennyire azért nem vagyok megőrülve. meg ahogy elmesélte, kb. alig látnám, mert a munkája az élete... na, akkor meg minek??? viszont legalább tudta, hogy Ozora mi. már volt ott 2 éve. idén is majdnem... hm.
ma reggel elhaladtam a vizsgálatokra. vérvétel oké, EKG oké, hasi ultrahang nem oké. kiderült, hogy több, kb. 2 cm-es epekövem van. remek. hát nem tudtam mi hiányzik. tavasszal is voltam egy ilyen vizsgálaton és akkor meg nem vették észre... :( ennyit az orvosokról...
szóval epekő, ami persze tünetmentes, nyilván jóideje megvan már. lehetséges, hogy a hasplasztikámmal együtt kikapják azokat is, de nem biztos. mondjuk, elvileg egyik műtét a másikat nem befolyásolja, mármint attól lehet hascsinálás, hogy epekövem van, de hát ne kaszaboljanak már össze annyiszor, meg ne altassanak annyiszor, az nem tesz jót. szóval ez. és így. megint van min görcsölnöm.
a gyűrűs sebészemet már próbálom elérni, egyrészt mert akarok tággítatni, mert az nem állapot, hogy ma is hajnal öt óta köhögök az ágyban, meg próbálok nyelni, meg életben maradni és azon küzdeni, hogy lehetőleg egy nap csak egyszer jöjjön ki az orromon a saját nyálam, másrészt meg mert ő is műt epekövet... hátha tud valami okosat mondani. aztán a plasztikai sebészemmel is konzultálok... kíváncsi leszek... elvileg nem para, gyakorlatilag kiakadtam.
felhívtam a Tesóm, az meg olyan egy picsa. állandóan dolgozik, tiszta ideg... egyszerűen nem lehet vele normálisan beszélni. annyira elegem van belőle. kurvára. én bazmeg fel nem hívom most megint egy darabig, hacsaknem ég a ház a fejem felett... az életkedvemet elveszi ez a nő komolyan, ezzel a viselkedésével. annyira tele van a feje, az élete a munkájával, hogy semmi másra nem tud, nem képes, nem akar koncentrálni. és ez gáz. ultragáz. nekem erre nincs szükségem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése