szerda, október 22, 2008

dél elmúlt

illene posztolni is ma már... főleg, hogy van miről... ;)
tegnap szexeltem Jazzbőgőssel... feladtam a cölibátust... :) háááátttt... nem volt rossz... de nem az igazi... még... nyilván elsőre nem is lehet minden tökéletes... mondjuk, a Jóisten megáldhatta volna nagyobb szerszámmal is... de legalább használni tudja... :)
az viszont jó, hogy ugyanolyan vad, szenvedélyes, szexőrült állat, mint én... szóval nagy baj nem lehet. majd alakulunk, csiszolódunk egymáshoz, meg tanítgatom, meg ilyesmi. már ha lesz folytatás. de nyilván lesz. mondhatni, elégedett volt... :)
ő utána azt mondta, nagyon-nagyon régen nem volt már neki ilyen jó... és hogy érdemes volt várni a cölibátus végét... és hogy nagyon fincsi vagyok... meg ilyesmi tréfaság... ;) ja, és azt is mondta, hogy már a fotóim alapján gondolta, hogy jó vagyok az ágyban.
fura, mert legalább 3 hónapig leveleztünk, mielőtt személyesen találkoztunk, de egy szó nem esett szexről. aztán mégis működni látszik a dolog. meg ugye mégis lehet így is...
reggel az Oktogonig együtt mentünk. már a villamoson húztam az agyát... tetszett neki. :) ja, hát meg ilyen, hogy még a liftben eszembejutott valamiről a Tudósok nevű zenekar (arról, hogy találkoztunk a szomszéddal, és ugye a Tudósoknak van olyan száma, hogy Szomszédok), elkezdtem idézni a Szomszédok számból, megkérdeztem, ismeri-e a zenekart. mondja igen, de neki a kedvenc száma: és egyszerre vágjuk ki: Basszál... mármint, hogy nekem is az a kedvencem... hát szóval így. és ez.
sok-sok közös dolog van, sok-sok kapcsolódási pont, szál... ez mind fontos és jó.
közben megnéztem a horoszkópját. hát basszus Halak... viszont szinte minden bolygója a Kosban áll. meg az aszcendense is az. egyébként tökre illik rá, amit ír a tudomány... és jót ír... :) vagy hát kellemeset... :)
holnap délután találkozunk újra. este megyünk Gödörbe. megfűztem. :)
mikor megérkezett este, még ment a Juve-Real meccs... aztán jött a gólösszefoglaló a TV6-on, aztán a MU-Celtic... kicsit féltem, hogy mit szól, hogy csüngök a focin. de állítása szerint élvezte, ahogy kommentáltam a dolgokat. a MU meccs ismétlésének csak az első 40 percét kellett végigszenvednie, aztán kiadtam a jelszót, hogy alvás. (illetve magamban az volt a jelszó, hogy dugás...) :D
ma este Vikivel találkozom, beülünk a Stexbe dummantani. jó lesz. remélem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése