szombat, október 25, 2008

kedd óta

minden este együtt alszunk Jazzbőgőssel. ma is együtt fogunk.
mi is történt  a legutóbbi bejegyzés óta??? hmhm. sokminden.
szerda este Vikivel találkoztam, beültünk a Stexbe, hogy üvöltözzünk egy sort. de nem azért, mert dühösek vagyunk egymásra, hanem mert sikerült BL napon a tévé elé leülnünk. ami persze kurva hangos volt. :) ezen az estén nagyon kapós voltam, először Jazzbőgős hívott valami koncertre, aztán TG akart velem partizni. végül az lett, hogy JB feljött hozzám. már nem is emlékszem mi volt.ja, de!!! az újonnan megszerzett Fekete ország DVD-t néztük. először csak a Szakik részt, aztán az egészet. teljesen kész lettünk tőle. nagyon-nagyon tetszett. megvan az új kedvenc filmünk. zseniális. aztán még South Park, mert a Fekete országtól kicsit befordultunk, majd lefeküdtünk aludni. vagy valami ilyesmi. :)
csütörtökön dél körül kecmeregtünk ki az ágyból. hazament gyakorolni. este a Gödörhöz beszéltük meg 9-re a randit.
én délután nagy semmittevést nyomattam. aludtam egy kicsit, próbáltam feltöltődni. ja, meg főztem bolognait. :)
nem sikerült este 9-re megérkeznem a Gödörhöz. eleve a 9-es busz kicseszett velem, mert csak a Kálvinig ment. aztán az Astoriánál rohamrendőrök állták az utamat, egyszerűen nem engedtek át. próbáltam pillarebegtetve, úgy se, próbáltam kurvaanyázva, úgy se. :( kerülnöm kellett. így sikerült fél órát késnem. nem volt szándékomban belekeveredni a sűrűjébe, mégis sikerült. kibaszott sok rendőr volt a Gödörnél is. meg mindenhol. minket pont nem igazoltattak. de rá is basztam volna, mert nem volt nálam, szokás szerint, semmilyen okmány. JB hozta a múltkori gázsiját, egy üveg Pántlika borházas száraz vörösbort. féltem tőle, de kellemesen csalódtam. kibaszott finom bor volt. le is csúszott nagyon hamar. nem volt savas, hanem fincsiséges. :) egy idő után lementünk a Gödörbe. Ági és a fiúk, majd Flash koncert következett. engem ez utóbbi érdekelt. Bárdos Deák Ági fos volt. semmi extra. sikerült jól berúgnom persze, még 4 dl rosét lenyomtam a Gödörben is. csináltuk a műsort a hátsó fertálynak. (leültünk egy asztalhoz és ott csókolóztunk, meg simogattuk egymást) mikor másodszor elküldtem a pulthoz, hát nem volt egyszerű elindulnia álló farokkal. :)
míg vártam rá, egy fiatal német fiú keveredett mellém. 2 haverjával volt, láttam, hogy az irányomba néznek, de azt hittem, hogy a mellettem ülő csajt lesik. ehhez képest egyszercsak a leghelyesebb odaül mellém és elkezd nekem pofázni németül. még talán a hátam is megsimította. én persze egy szót se értettem. JB 1 perc múlva jött vissza, már kezdett kellemetlenné válni a szitu, hogy a srác nyomja nekem, én meg csak nézek rá bután. jó, hát néhány szót vágtam, de összességében mégse. na, mindegy. JB-re néztem kérdőn, hogy segítsen már, ő mégiscsak beszéli a nyelvet. aztán a srác ránézett és elhúzta a csíkot. tök ciki volt, mert igazából akkor esett le, hogy csajozni akart... ez némi  zavart okozott az oprendszeremben hirtelen... :) node sebaj, lássa csak JB, hogy kelendő vagyok. ;)
a Flash koncertre már olyan mocskos részeg lettem, hogy az nem igaz. végig sikítottam, pogóztam, táncoltam az egészet. kurvajó volt. ilyen jót még egy Flash koncerten sem buliztam. JB meg  is jegyezte, hogy milyen jól táncolok... hát, mondom, igen, többek között abban is jó vagyok. ;) hajnali 2 után indultunk haza, éjszakaival.
aztán itthon még főztem tésztát a bolognaihoz, ettünk, majd nekiálltunk Ponyvaregényt nézni. 5 perc után bealudt. mivel nem volt hajlandó bejönni a hálóba, itt hagytam a kanapén. én lefeküdtem (részegség, fáradtság, minden volt). még eszemben volt, hogy visszamegyek és betakarom egy pléddel, de aztán bealudtam. másfél óra múlva jött be. ekkor megébredtem. fogalmam sem volt, hogy mi történik. hallottam valami motoszkálást, azt hittem a macska basztatja a farmerom, ami a földre volt ledobva. már majdnem villanyt gyújtottam, mikor rájöttem, hogy Jazzbőgős talált be végre. összebújás, alvás. pénteken dél körül megébredés. kicsi szex. majd tévézés (magyar dal napja az m1-en). aztán hazament gyakorolni. én délután punnyadtam. tévéztem. pihiztem. estére összekaptam magam. bor, nasi, cigipapír elővesz. :) már bekészítettem a filmet is, amit megtekintésre szántam. Sorted. (igen TG, megszereztem!!!! :D ) kurvára bejött a film, persze rommá téptem magam. JB is. :) elfogyott egy üveg bor, aztán még egy. megnéztük még a Csapd le csacsit is... térdcsapkodós röhögés. utána még beraktam a Macskajajt, amiről kiderült, hogy még nem látta. de a felénél bealudt. bementünk a hálóba. ott persze felébredt. szex. :) aztán kijöttünk dohányozni. utána a kanapén szex. kész. :)
egyébként egyre jobb a szex, de én persze még mindig nem jutottam a csúcsra. meghagytam abban a hitben, hogy igen. egyelőre legyen így. aztán majd alakul. nem rossz ám vele, kicsit sem. bírom a tempót, amit diktál... :) ő meg azt mondta, hogy 5 éve nem szexelt ilyen jót senkivel... teljesen kész van. nade nem is volt kétség, hogy jó velem. ;)
hajnali 4 körül keveredtünk végre az ágyba. alvás. ma fél 11-re ment próbálni a Triójával. illetve abból csak a gitáros fiúval. csináltam neki kávét, elment, én meg visszafeküdtem.
2-kor keltem fel. nekiálltam meccset nézni. bár ne tettem volna... (Everton-MU 1:1... rémes...) próba után hazamegy gyakorolni, aztán este jön megint. :)
én meg addig kapcsolgattam a TV-t, hogy kiderült, a VH1-on Madonna Weekend van. úgyhogy meg is van a programom mára. :)
ööö... mit is mondhatnék... még csütörtökön, a Gödörben beszélgettünk... mondtam, hogy pont 3 hete ismerjük egymást, és hogy egyrészt tök soknak tűnik, mert mennyi minden történt a 3 hét alatt velünk (bulik, koncertek, piálás, beszélgetések, szex), másrészt meg olyan, mintha csak 2 napja történt volna... hogy olyan gyorsan eltelt 3 hét... meg aztán az is szóbakerült, mivel annyira érezzük egymás minden rezdülését, egyszerűen tényleg olvas a gondolataimban, egyszerre mondunk, teszünk dolgokat... félelmetes... szóval feldobta a nagy kérdést, Ő!!!!, nem én, hogy "kíváncsi vagyok, mi lesz belőlünk... kettőnkből... hogy fog alakulni és meddig tart majd..." hmhm. én erre csak sejtelmesen mosolyogtam. hát hiszen mit lehet erre mondani??? majd alakul... jelzem, én nem vagyok megőrülve. nem vagyok elvakultan szerelmes. szerintem még szerelmes sem vagyok. sőt. biztos, hogy nem vagyok az. szeretek vele lenni, jó vele lenni. bírom a búráját. és összehasonlításképpen jobb ez az első 3 hét, jobban érzem magam ebben az első 3 hétben, mint a Repülősös sztoriban. valahogy mélyebb, mozgalmasabb, tartalmasabb, mint az volt. sokkal többet beszélgetünk, sokkal több dolog van, amire ugyanúgy kattanunk, sokkal inkább egy hullámhosszon vagyunk. jó, nem olyan szép, mint Repülős, de nekem amúgy se mindig a kifejezetten "szépfiúk" tetszettek... akinek ugye Wayne Rooney tetszik és nem CéRonaldo... na, hát ennyi. ;) szóval az eddigi pasik közül csak Repülős volt a zsönyörűséges, a többiek mind inkább kisugárzásukkal tepertek le. szóval ha végigmutogatnám képeken, hogy milyen pasijaim voltak, átlagember azt mondaná: "úrjézus.... ez rémes..." pedig nekem ők mind szépek valamiért. valami megfogott bennük. JB is ilyen. megfogott egy szemvillanás, aztán a többi meg már csak ajándék. nagyon igaz a mondás, hogy a "külső megfog, a belső megtart..."
pedig először Jazzbőgősre is azt mondtam, hogy jajnekem, nem szép... aztán mégis szép lett... :) megszépült pillanatok alatt... :) najó, hát ennyi a szitu. minden oké, jól vagyok. nem pörgöm szét az agyam, elosztottam magam néggyel, és így fasza. nézek a szemébe, a tekintete egyébként mindent elárul. nagyon várom, hogy kimondja azt a bűvös szót. nekem már megint a nyelvem hegyén volt egyébként egy felfokozott pillanatban, de nem lett volna őszinte, ha akkor kinyögöm. inkább a szex heve ragadott el. és nem tudtam volna máshogy kifejezni, hogy jól érzem magam vele. szóval jobb, hogy nem mondtam semmit. nem akarok hazudni. viszont szerintem már nála is érik a dolog. lehet, hogy rám vár??? hogy én mondjam először??? én meg rá várok... hát ez klassz... :) na, majd alakul. nem vagyok türelmetlen. élvezem minden percét amit vele töltök és ennyi.
ha nem vagyunk együtt, akkor sem a megőrüléses szenvedés van, hogy jaaaaj, de hiányzik, meg ilyenek... nem. tudom, hogy éppen az Asszonnyal van és ez pont elég. :) imádom, hogy zenél, hogy nem tudja abbahagyni a gyakorlást, annyira szeret játszani... egyszerűen büszke vagyok rá. :)
na, most átkapcsoltam a Casino Royalera. csakazértis. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése