szerda, október 01, 2008

a dátum

amire olyan régóta várok, megvan végre...
dobpergés-dobpergés...
nos, a zsírleszívással egybekötött hasplasztikai műtétem dátuma 2008. október 21.!!!!!!!!!!!!!! :) juppppppppppiiiiiiiiiiiiii!!!!!
most már csak ne jöjjön közbe semmi. jövő héten megyek laborra, ha jók a leletek és a hitelt is megkapom végre, akkor semmi sem választ el attól, hogy megszépüljek... :)))
egyébként tegnap még nem úgy nézett ki, hogy ilyen hamar meglesz. kérdezte a tanácsadónőm, hogy mikor lenne jó, mondom október 14-től bármikor... erre lekonyuló szájjal közli, hogy októberben már biztos nem lesz semmi hely... csakis november... már majdnem el is bőgtem magam... hogy még egy hónapot várnom kell... belepusztulok... :(
aztán telefonált egyet és csodák-csodája, lett időpont októberre, mégpedig 21-re. remek. :) konfettieső. hullámzás. :)
elolvastam a szükséges papírokat, tájékoztatott mindenről, bármit kérdeztem, készségesen válaszolt. aláírtuk a szerződést, majd csinált rólam egy pár fotót. illetve a hasamról. én persze zsigerből behúztam a hasam, a megszokás ugye... de aztán nem törődtem vele, hiszen az a lényeg, hogy milyen volt, és milyen lesz. :)
felajánlottam, hogy szívesen írok blogot a Klinikának a történetemről, ezt köszönettel el is fogadták, remélem majd hívnak ezügyben. :)
szinte repültem az utcán, vissza a munkahelyemre... 2 dolog van viszont, ami elgondolkodtatott
1. műtét előtt 2 hétig nincs dohányzás...
2. a THC szintet se ártana a véremben csökkenteni...
úgy döntöttem, ha most hazamegyek anyuékhoz (ott úgyse cigarettázom), akkor már onnantól megpróbálom hanyagolni a dolgot. tehát péntek délutántól már nem. a THC meg... hát, ha jön TG csütörtökön, ha nem, szerintem én mocskosul beleszaggatok mindenképpen, aztán ez is pihen egy darabig. majd ha már felépültem, akkor jöhet újra a mámor és kábulat.
ha sikerülne a dohányzásról leszoknom, az plusz nyeresége lenne ennek a műtétnek. mondjuk, mostanában annyira nem is kívánom. munkahelyen is napi 2-3 szállal elvagyok... szóval lehet, hogy valami jó úton haladok éppen. :)
randizások most tényleg befagyasztva jó ideig, egyrészt az újabb elutasítások miatt, másrészt meg lélekben is fel kell készülnöm az eseményre. vettem tegnap vitamint, most azt szedem, hogy rendbekapjon. meg nyomatom a NeoCitrant esténként a takonyra. kicsit ki kell pofozni az immunrendszerem, nem szeretnék ottmaradni a műtőasztalon. nade nem is fogok... :)
a Tesómat adtam meg olyan hozzátartozóként, akit értesíteni kell, ha gáz van. hát persze pont nem lesz Bp-en, lehet, hogy az országban sem... fain. mondtam neki, végülis, ha már őt kell hívni, akkor úgyis mindegy... erre ő: "najó, most fejezzük be ezt a beszélgetést..." :D beleraktam az ideget egy pillanat alatt. de hát nem lehet semmi baj. az előző műtéthez képest ezerszer egészségesebb vagyok. - 50 kg ugyebár, a cukrom normális, a vérnyomásom normális... szóval ha azt túléltem, akkor ezt miért ne???
de hogy másról is pofázzak, ne csak erről (bár most persze egybre se tudok gondolni), elmondom, hogy Kos el van tűnve, nem hívott, nem írt hétfő óta.
Banya tegnap is nálam volt, megnéztük a Boldogság színét. neki is tetszett. :) kurvajó, hogy végre jó a tévém, hogy van ezeregymillió csatorna. én meg pont most megyek haza, anyuékhoz, ahelyett, hogy otthon tévéznék. :) (náluk kb. 5 nézhető csatorna van... mármint a kínálatból, ami összesen 20 csatorna) na, mindegy. csak túlélem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése