szerda, október 15, 2008

házitündér

voltam tegnap este. beindult a takkerkodás. az indok az volt, hogy TZ esetleg meglátogat (ahhoz képest, hogy nem is akarok szexelni, azért bevállaltam volna), de aztán tovább bent kellett maradnia, így nem jött. végül már nem is bántam.
inkább azt bántam, hogy miatta nem mentem el Jazzbőgős koncertjére a Tűzraktérbe. mondjuk ő se keresett, hogy akkor megyek-e vagy mi van. éjfél előtt küldött egy sms-t, hogy ma ráérek-e... írtam neki vissza reggel, hogy igen.
este készítettem magam a műtétjeimre, megnéztem a Vészhelyzetet, meg a Grace kilinkát... folyt a vér raklappal, műtöttek benne ezerrel... jajnekem... lehet, hogy mostanában ilyesmivel mégse kéne sokkolnom magam... :(
szombaton megyek az orvoshoz, aki tágít végre a gyűrűmön, bár most egész jól ment az evés, híztam is basszus, de most nem is érdekel, egyszercsak leveszik a hasamról ezt a sok szart, meg leszívogatják a zsírokat, úgyhogy addig ehetek. :) remélem, azért még ebben az évben meglesz az is. nagyon jó lenne szilveszterre már normálisan kinézni, meg úgy kezdeni az új évet...
de hogy hol és mikor és ki fogja belőlem kiszedni a köveket??? arról fogalmam sincs... szombaton beszélek a dokival, hátha ő bevállalja. nekem megérne némi pénzt, ha a várólistát kikerülhetnénk és hamarjában műtőbetolnának... már ha van várólista.
Kosnak vannak ismerősei az egészségügyben, már ő is érdeklődik nekem, hogy valami jó orvost keressen, meg minél hamarabb meglegyen a műtét... nagyon kis rendes, hogy segít... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése