szombat, október 18, 2008

kezdem elhinni tényleg

hogy minden történik valami miatt. a mai nap beigazolta szerintem.
az, hogy megtalálták az epekövet, és emiatt műtétet kellett halasztani... nos, több szempontból is jó, hogy így történt.
1. pénz még sehol, nem tudtam volna úgysem fizetni.
2. beszéltem ma a sebésszel (november 4-én fekszem be a kórházba, 5-én műtik ki az epekövet), akivel addig dumáltunk, hogy kiderült, ő is csinál hasplasztikát. INGYEN!!!! tb-s úton, a kórházban. meg is nézte a hasam, elmondta a szakvéleményt, el is vállalja. FASZA!!!!
ez utóbbi azért jó, mert akkor a másik helyre addig nem fizetek be több pénzt, hanem lebeszélem velük, hogy akkor a hasplasztikát más csinálja, de a melleim az övék... tehát a szerződést írjuk át arra. és akkor tulajdonképpen az egyik műtét ingyen lesz. illetve nyilván fogok ennek a sebésznek is adni pénzt, hogy mind a két műtét rendben menjen, de hát az jobban megéri még így is... szóval tudok ezen is spórolni, nem is keveset!! és ez tök jó. az orvos egyébként kurvajó fej!!! tök jót eldumáltunk. még jó, hogy erre is rákérdeztem. igaz, zsírleszívást nem csinál, úgyhogy kiadta a jelszót, hogy még fogyjak. de hát megcsinálom!!! én ne csinálnám meg??? ledobok még egy 10-est simán... ez a plasztika úgysem lesz meg már idén szerintem. nem is akarom már, hogy meglegyen, mert nem akarom az ünnepeket fetrengéssel tölteni. élvezni akarom. úgyhogy inkább januárban csapnék bele, utána 2 hónappal jöhet a mell és a többi idővel... legalább még gyűjtögethetem a pénzt is. vagy valami ilyesmi.
a gyűrűmön tágítva lett, végre. érezhető a különbség. most már nemcsak szirszarokat tudok enni, hanem normális kajákat is. mert ez fontos. a sebész is mondta, hogy egyek sok gyümölcsöt, zöldséget, húst (utóbbi időben semmi ilyesmit nem vittem be a szervezetembe), halat, tejterméket, hogy a szervezetem kicsit összekapja magát. de persze odafigyelve, hogy fogyjak is. no, hát ki van adva a feladat rendesen... de nem baj. most tök jó kedvem lett ettől. szívesen vállalom a fogyózást is, meg mindent. egészen feltöltődtem energiával, pozitívummal. már rámfért. :)

ami persze basz, nem is kicsit, hogy Jazzbőgősről tegnap reggel óta semmi hír. valahol lemondtam róla, valahol meg kibaszottul akarom még. de én biztos nem fogok jelentkezni. én aztán nem. nincs az az Isten... erős vagyok és elszánt. ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése