szerda, március 25, 2009

nem fogok gyereket

szülni a Tubásnak, ez már biztos. találkoztunk tegnap 8-kor. már mikor megláttam, tudtam, hogy off. a megjelenése, az öltözködése... gáz. kb. mint a voltférjem. a cipője pl. egy az egyben az. már attól lehidaltam.
nem tudott jó helyet a környéken (hálistennek nem akart Mekibe menni), így javasoltam a Jelent. beültünk. totál belemászott az aurámba, nagyon zavart, hogy állandóan közeledni próbált, megérintett. én meg csak húzódtam odébb. már nem tudtam hogy üljek. nem volt visszataszító a fickó, meg nem volt gáz, csak zavart ez a viselkedése, meg annyira nem jött be, hogy én ezt értékeljem. kb. másfél órája dumáltunk, mikor eszébejutott, hogy igyunk valamit, ekkor hozott 1-1 pohár rosét. végig beszélgettünk egyébként, majdnem 3 órát. repült az idő. kedves, aranyos, vicces, állandóan mosolyog, optimista, érdeklődő, lelkes...
nézte a szemem, a szám... sokszor azt hittem, mindjárt lesmárol, ezért is húzódoztam odébb állandóan. szerintem teljesen bejöttem neki.
de ez nem kölcsönös. hazakísért, a kapuban kurtán-furcsán váltunk el. én már nagyon fáradt voltam, és pisilnem kellett, meg éheztem, meg fáztam, úgyhogy alig vártam, hogy a lakásba érjek. egy puszit sem adtam neki, meg semmi. csak mosolyogtam rá. ő persze nyilván egy csókot szeretett volna, de bukta.
ahogy hazaért, már meg is keresett iwiwen, bejelölt, én ma visszaigazoltam. kb. ennyi. számot se cseréltünk. csak bízom benne, hogy nem fog keresni... de ha igen, akkor megmondom neki, hogy részemről nem volt szikra. baromi jól éreztem magam, jól szórakoztam vele, de ennél többre nem vagyok képes vele kapcsolatban.
persze, tudom, anno a Bőgős se jött be elsőre, bár az első nem is volt igazán randi... másodikra meg mennyire... de ennek a fiúnak még ennyi esélyt se kívánok adni. mert nem.
elgondolkodtam megint, nem lesz még egy Bőgős, soha az életben... olyan pasi nincs másik, mint ő... ha megfeszülök akkor se találok hasonlót se... ez fáj. ez a tudat nagyon fáj. és elkeserít. emiatt kezdem feladni az egész társkeresést, ismerkedést... emiatt kezd nem érdekelni az egész. mert úgyse találok még egy olyat, mint ő.
"még egy olyan gecit..." persze... zúghatná a kórus... de csak én tudom egyedül, senki más, hogy mennyire boldoggá tudott tenni... ezzel nem vitatkozhat senki... nyilván, voltam boldogtalan is, de összességében még mindig visszasírom... a gyászmunka, igen. a szerelem, ami nem múlik. ezért a vergődés. a rúgkapálás. azt mondtam, befejezettnek tekintem a történetet, meg hogy soha többé nem akarok tőle semmit, de hát ugye senki nem hitte el, hogy ez így lesz??? hogy tényleg befejezve... hogy ha ideállna és azt mondaná: "kellesz nekem", akkor nem mondanék igent??? jójó, most tovább húznám a szivatást, mint januárban, de úgyis beadnám a derekam a végén...
hozzáteszem, zéró, azaz zéró esély van arra, hogy a történtek után, ez után a levél után egyáltalán szóba áll velem, nemhogy még akarna tőlem valamit... valahol mégiscsak egy makacs, önfejű kos. aki határozottan ragaszkodik ahhoz, amit egyszer eldöntött. és hiába az érzelmek, az esze irányítja, nem a szíve. és nem adja fel. ha ő egyedül akar lenni, akkor egyedül is lesz és kész. és ha ő azt mondta, hogy vége, akkor vége. nincs alternatíva.
a levélre egyébként nem válaszolt. nem tudom, hogy fog-e egyáltalán válaszolni. még nem törölte ki, lehet, hogy végig se olvasta, nem volt ideje rá. eltette későbbre...
nem merek ma lemenni a Kamrába. nem tudom, hogy viselkednék, ha találkoznék vele. biztos, hogy hülyén. úgyhogy inkább nem erőltetem. tegnap még azt gondoltam, hogy ma átmegyek a Koshoz a vinyómmal, meg borozni, dumálni, de ma már ehhez sincs kedvem. fáradt vagyok, meg álmos, ráadásul a lakást is kicsit rendbe kéne kapni...
tegnap megvolt a varratszedés. mindent nem sikerült kiszedni, nem tudom miért. majd 1-2 hónap múlva elvileg megjelenik a bőr alatt a fonal és majd kiszedegeti valahogy. hát szuper lesz, hogy újra a sebemet fogja basztatni. rettentően örülök. de hát ez van. kurvára fájt egyébként, ahogy rángatta. rémes volt. viszont éjszakára már nem kell a fűzőt hordanom, ez tök jó. ja, meg végre zuhanyozhatok is. halleluja. :) április 6-án megyek újabb kontrollra.

2 megjegyzés:

  1. na, én idehaza. tgv nem volt, meg meló se, mert vissza kellett jönnöm lóhalálában. :(
    majd pihi után tali, meg mese, addig meg head up, ne agyalj ennyit, az jót tesz. ;)

    peace

    VálaszTörlés
  2. pingessed a témát ember, mert már totál kivagyok. tudod milyen témát. :)
    aztán jelentkezz!!!!!!!

    VálaszTörlés